CREATING SPACE

BETALT SAMARBETE ELFA

.

Maurits är hemma från att ha varit ute en sväng och som vanligt hamnar alla ytterkläder och skor av och ner direkt på golvet! Aah. .Med ett hus fullt av stora och små barn gäller det att ha ordning och reda annars skulle det ju bli k a o s. Så jag manar och manar och uppmuntrar alla till detta hela tiden plus att vi har smarta förvaringsställen också, så klart…

.

.

..

Som vår Elfaförvaring för skor och ytterkläder i hallen! Precis lagom för det vi använder just nu och SÅ skönt att ha skjutdörrar från golv till tak som stänger inne allt. Dörrar i glas är btw det bästa tycker jag, tåliga som bara den och så lätta att hålla rena och fräscha. Skjutdörrarna från Elfa finns i flera material och färgval, för alla inredningsstilar (och väljer du topphängda dörrar blir det mer rymligt & lättare att städa!) (Resten av allas skor, det är rätt många ja, och jackor och accessoarer osv har vi i ett förvaringsrum en trappa ned i källaren)

.

Därinne skymtar ni allas träningsskor, de har vi alltid nära till hands.Hemma hos oss tar alla av sig skorna innanför dörren – sen tar man dom helt enkelt i handen och ställer in i garderoben bakom skjutdörrar! Hänger upp jackor och rockar på galge och de yngsta hänger jackor/overaller på krokar som finns så smart på sidorna som ett tillbehör.

.

.

..

.

Lätt att hitta just sina egna skor med skohyllor som går att dra ut och skoförvaring i dubbla rader. Man bara älskar sånt här ju! Creating Space och göra det bästa av förvaringen efter de förutsättningar man har hemma. (Resten av allas skor, det är rätt många ja, och jackor och accessoarer osv har vi i ett förvarings rum en trappa ned i källaren)

.

.

.

Alltid ordning, snyggt och fräscht med Elfa

Elfa har ett planeringsverktyg där du själv kan rita eller få hjälp med att rita upp hur din förvaring i hallen ska se ut helt kostnadsfritt. Du hittar det här! Vill du kanske ha hjälp från Elfa angående planering av just din hall så hittar du information om detta här

,

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “CREATING SPACE

 1. Såg en bra smyckesförvaring från Elfa, som små vita fack att lägga in i en byrålåda men lyckas för allt i världen inte googla rätt på den nu. Om någon vet namnet eller art nr kommentera gärna 🤗

 2. Stor igenkänning på Moncler-jackan slängd lite sådär nonchalant och de fläckfria skorna som bara ligger. Exakt sådär ”stökigt” ser det ut efter att mitt förskolebarn varit ute och lekt 😌😉

  1. Viktigt att det just är en Moncler-jacka som ligger slängd lite vårdslöst och ”råkat” hamna med märkesnamnet synligt.

   1. Mycket viktigt….att det är inte Lindex-jacka. Moncler och mamma har Busnel och Woolrich. Men ooo att vi älskar Lindex när vi får pengar att säga så🤦‍♀️🤣

 3. Jag har arbetat med barn i över 30 år och tycker barn är superduktiga på att hänga upp sina kläder bära sina skor till sina hyllor. Oftast tar de ansvar och hänger in blöta vantar och annat i torkskåpet också. Men det kke är annorlunda hemma ;).

 4. Haha! Jodå, visst kan barn slänga sina kläder på golvet! Jag minns när min son i den åldern kom in och bara släppte allt på golvet innanför dörren. ”Men Marcus, vad gör du? Kastar du bara kläderna så där”, frågade jag. Då tog han på sig sin allra viktigaste min och förklarade på riktigt förmäten stockholmska (vi hade inte bott så länge i Småstan): ”Mamma…. Tuffa grabbar e lite slarviga.” Jag kunde inte annat än skratta där han stod med minen ”henne-måste-man-tydligen-förklara-allt-för”. Så jo, ”tuffa grabbar”kan vara lite slarviga – även om dom sköter sig på dagis!😂💕

 5. Har nätgallret ingen bricka under? Då ramlar väl smuts av från skorna ovanför ner i skorna som står under eller tänker jag fel?🤔nu ser ju era skor rena ut men om de inte är det menar jag

 6. Men oj! Reklambilder och filmsnuttar är väl alltid arrangerade och genomtänkta. Skulle Elfa tycka det var god reklam med en bild där man tryckt in skitiga kläder och skor i en enda röra? De vill signalera ordning och reda. En liten story och några snygga bilder är ju helt rätt. De betalar för en tjänst och har förmodligen valt Petras blogg som en lämplig kanal för att den går åt det lyxiga hållet. Jag menar, hur osexigt är inte ett trådbackssystem? Nej, nu ska jag städa upp i hallen! Lämpar sig definitivt inte för ett foto!🙃

 7. Finns en del personer som skulle kunna gå in och läsa andra bloggar istället för denna, om man nu upprörs så mycket av inläggen att man känner sig tvungen att skriva ironiska och tråkiga kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *