SNYGGLAMPAN

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK NORDISKA GALLERIET

.

Visst har jag inte skrivit om min nya lampa som står på den platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet?Tror inte det iaf!? Jag tycker den är sååå ball, så där kaxig ni vet. Går att vrida och ställa hur man vill och dimra i flera steg, så snyggt om man vill rikta ljuset mot en sak eller en tavla osv! Yes ett riktigt lampstips om man vill ha något annorlunda men ja ni vet lättplacerad (många lampor är ju såå djupa och ryms inte på normalbreda fönsterbrädor eller hyllor ni vet:)

 

.

Kommer från Nemo Lighting och finns här Fina printet på väggen är av Robin Ahlgren, skål och vas från Georg Jensen och väggfärgen finns ännu ej i systemet hos Nordsjö kan jag berätta för er som undrar och kommer i mars. Lovar att hojta direkt när den finns! (Finns inget NCS-nummer då jag brutit fram den. själv hos Nordsjö)

.

.

Idag har jag fått sån där härlig djävulsmigrän igen aah…Yr, illamående och ljusskygg mest hela dagen. Nu har jag iaf fått hem Zomig-sprayen äntligen så nu är det ok igen iaf. Oh my, vad skulle man gör utan den! Så ikväll blir att Foodora hem något enkelt och  sen köra krammys framför tv-n med de som vill<3

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “SNYGGLAMPAN

 1. Supersnygg lampa!
  Men varför går du inte till en läkare och ser till att ha migränmedicin hemma när det händer?
  Känns alltid som att du står utan? Dessutom är det billigare å få det på recept. Det bästa är ju att ta medicin vid första symptom på migrän.
  Jag har fått migrän nu vid väderomslagen, det enda jag kan dra det till just nu 🙂
  Ta tag i det, då du har det regelbundet 🙂
  Mvh Åsa

  1. Jag får utskrivet av läkare! Annars hade jag varit ruinerad på nässpray haha (jag skriver inte varje gång jag har migrän här inne, skulle bli lite trist och tjatigt😊)

   1. Åh va bra 😊 tolkade det som att du inte hade det hemma. Va jobbigt att ha det ofta 😑. Hoppas du mår bättre idag 🙂

 2. Och snygg- bloggerskan och snygg- tavlan. Inget du rör vid är annat än estetisk perfektion. Vilka gåvor du har, TACK för att du delar med dig av allt det vackra.

 3. Det där printet (tavlan)vill jag ha! Får bli nästa månads present till mig själv. Har inte alls samma budget som du men jag inspireras så mycket av dig! Mitt hem är lite vackrare på grund av dig och de fina bilder du bjuder på! När jag köper någon inredningsdetalj är det alltid något jag sett på din blogg.
  Jag hoppas att du orkar fortsätta trots de allt oftare gränsöverskridande och elaka kommentarer du får.
  Jag undrar också var man kan köpa den fina blus du har på dig i detta inlägg?

  1. TACK gulliga du för din hälsning❤️❤️❤️Vad glad jag blir!!! Blusen är en sökning från Lindex😘

 4. Dina Georg Jensen-objekt har så fin lyster/glans! Putsar du dem med något särskilt medel?

 5. En mycket speciell lampa som kräver rätt omgivning. Hos dig blir den så rätt. Gillar också när det blir rena linjer och lugna färger.

  1. Det står ju i inlägget här ovan att det inte finns någon färgkod ännu. Kommer visst i mars:)

Comments are closed.