IDAG I NACKA

.

Jag i en helt uunderbar fåtölj idag som man kanske helt enkelt måste ha. Och kolla soffborden, döör så snyggt….

.

.

Todeloooo!

,

,

Idag har jag varit tur och retur Stockholm på lite. jobb och två stycken blev det avbockade, gäller att passa på! Så härligt att få se vår vackra huvudstad igen (förutom kanske nya ”guldbron vid Slussen då – men vad är det som HÄNDER? Såg mest ut som en stor gammal smutsig madrass utan överdrag?) Det kändes ju helt vårigt denna onsdag! 10 grader varmt och all snö var borta. Man kan inte alls tro att ”någon” ska åka skidor och Vasaåket i Dalarna om tre dagar…:)

.

.

.

Fick hälsa på utsöta hundar idag och denna trevliga tjej Ulrica som tillsammans med Lotta ju driver Zandvoort. Ni vet fiina klassiska butiken Zandvoort som jag skrivit om flera flera gånger (Var helt tokig i deras första butik i den gamla färgfabriken i början av 2000-talet) och som jag kikade in till när jag var i trakterna och de har ju helt sprillans nya fräscha lokaler och numera en webbshop också – missa inte den! (Sen är världen ganska liten ibland , sötnosen till hund på bilden var visst valp efter Lolo´s väns hund:)

 

 

.

Länge sen jag besökte en fysisk läcker inredningsbutik – kändes hur lyxigt som helst! Kunde gått runt där hur länge som helst! Soffbord, lampor stolar mmmm. Kikade på ny snygg sänggavel också (Den gamla jag har är ju mycket riktigt också från just Zandvoort:) Tänkte fräscha till sovrummet lite också…

,

,

Japp denna onsdag blev ju riktigt lyckad och det ska vi fira strax med lite lill-lördag med gott rött och vedugnspizza här hemma! Mums!

.

.

Hoppas ni också haft en fin dag vänner!?

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “IDAG I NACKA

  1. Din liknelse att Slussen har förvandlats till en grå madrass är pricksäker. Åker där varje dag och det är så sorgligt att se.

  2. Härligt! Älskar också inredningsbutiker men varit lite off med inredning senaste tiden. Tills jag såg ”Husdrömmar” i måndags. Så inspirerande och läckert. Ett ungt par som renoverar en stor skola. Gör det mesta själva, handlar på loppis, tar tillvara och gör om och resultatet är grymt!

    1. Håller med! Vilket par och vilket hus. Hoppas dom blir våra nästa stora influencer . Såååå impad av dom och deras tänk

  3. Vilken snygg outfit- det inspirerar mig. Jag älskar kombon maskulint och feminint. Mycket snyggt.

Comments are closed.