UPPTÄCK READLY

BETALT SAMARBETE READLY

.

Uppflugen på köksbänken för att få lite matinspo från sprillans nya Elle Mat & Vin! En tidning jag numera bara snabbt och väldigt enkelt läser i Readlyappen när jag behöver lite nya ideér, inspo och recept. Hur sidigt som helst…

.

.

I Readly kan du hitta olika magasins genom att söka på dina intressen eller direkt efter dina favorittidningar och typ allt finns – dagstidningar, kvällstidningar, månadsmagasins, utländska tidningar och verkligen något för alla intressen! Nu kan ni få testa Readly 6 veckor kostnadsfritt här!

.

.

.
Perfekt att göra ganska meningslöst scrollande lite hit och dit till mer meningsfull skärmtid istället och läsa sånt som verkligen intresserar! Som modenyheter, inredningsreportage, träning och mat. Readly har samlat tusental svenska och internationella magasin och tidningar i en app. Så perfekt för hela familjen och ni läser det ni gillar direkt i era mobiler, surfplattor eller datorer för en fast månadskostnad som är 99kr.

 

 

.

Elle, Nya Rum,Vogue, Aftonbladet, Womens Health, Residence, Femina, Svensk Damtidningosv – så mycket nytt och kul och blandat att läsa! Ladda ner och samla favoritmagasins enkelt och smidigt med Readly.

.

.

Som sagt – nu kan ni få testa Readly 6 veckor kostnadsfritt. – gå bara in här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “UPPTÄCK READLY

  1. Jag har använt Readly länge och tyckt det är så smidigt. Men är väldigt missnöjd med att hela Bonniers sortiment nu flyttat till ARCY saknar många av mina favvotidningar

  2. Hej,
    Jag har provat på Readly, bara för att jag tycker det är superenkelt med en hel massa olika tidningar på ett ställe…. och bra tidningar! MEN ärligt så tycker jag det är tungt att läsa från skärmen, får huvudvärk och blir jättetrött i ögonen. Och så gillar jag att kunna bläddra i tidningar och känna pappret under fingrarna. 🙂 Readly är en jättebra grej men inget för mig. Ha en bra dag! Btw, jag älskar ditt kök! SÅÅÅ FINT!!

  3. Hi, could you please write about what kind of work you did before this blogg, what is your education? Also it would be interesting to read do you ever miss working with colleagues, oppose to being by yourself at home all days?

    Haven’t seen these kind of stories about your history, it would be great see those and not so much adverts. 😉

  4. Superbra tips! När jag var yngre köpte jag många olika tidningar så att kunna ha alla tidningar man gillar till ett bra pris är ju himla smidigt!

  5. Haft Readly i många år och trivs jättebra med det, läser på paddan. Fast visst kan man sakna att bläddra i en tidning ibland.

Comments are closed.