F R Ä S C H T

REKLAM FÖR ELLOS

.

Vit sweater här, ljusa momjeans här, ljuvlig vit klänning här, lagom lång jeanskjol här, vit top med krage här, ursöt blå blus här, vit blus med volang här, ljusblå maxiklänning här, vit långärmad blus här, kortärmad blus här och utsvängda jeans här.

.

Helloooo ladies!

.

.

Kikar in för att tipsa om lite ljuvliga tokfräscha nyheter som finns hos Ellos Collection! Riktiga sköna snygga styles till soliga vårdagar – både på landet, staden, landet och jobbet.. Älskar ljusa krispiga färger och vitt och ljusblått och jeans – så fräsch alltid och överallt!

.

Nu har jag som vanligt en fin rabattkod åt er som ger hela 33% på dyraste varan på ordinarie priser + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. hos Ellos  Koden är giltig t.o.m 31/3 och den är

435409

 

 

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “F R Ä S C H T

  1. Hej,
    Gillade den gröna jackan du la ut på Insta häromdagen från Farfetch, varifrån (märke) kommer den? Så fin! 🙂

Comments are closed.