HOP NO FILTER NORDSJÖ

REKLAM FÖR NORDSJÖ

 

 

.

Nu är den här!!! MÅNGA har frågat och ja det blev tydligen en lite avancerad kulör jag bröt fram i vintras hos Nordsjö här i stan haha.Var visst i England och snurrade innan den till slut hamnade i Nordsjösystemet. Yes den är verkligen speciell och så snygg tycker jag så klart! Hittade ingen kulör någonstans som stämde överens med hur jag ville ha den, en sån där sval elegant beige som inte blev för gul och absolut inte gick åt grönt. Beige som beige, nehädu. Jag ville att den skulle se ut som väggarna hos mina favvoinfluencers men som jag veet lagt ett soft filter på sina bilder (jo vi gör ju det;) En kulör som är skitsnygg utan filter alltså – HoP No Filter

..

..

..

Hämtade min nyinramade tavla idag – huur fin som helst. Med ram i oljad valnöt från Gotland  och med sånt där snyggt djup med avstånd innanför ramen. Baccant heter denna seriegrafi av fantastiska Luciana Ame (Beställd hos Nordiska galleriet)

..,

.

Här har vi ett exempel på en inspobild (Från IKEA) med en kulör jag tyckte var perrrfekt men inte hittade någonstans!  Letade och letade och provmålade och provmålade (Troligtvis en redigerad bild ja) Men nu finns den alltså i färgburk och det var jag som bröt fram den:

.Kulören är då inte åt det gula-beige utan mer åt det pudriga rosa- beige. Många moderna kulörer jag tittade på blev för aprikos/nude här och det visste jag att  jag skulle tröttna på men No filter är inte så. Med djup men ändå air och luftig… Ja jag ÄLSKAR den

.

.

.

Här hittar ni alla mina egna kulörer hos Nordsjö

.,

.

..

Letar för fullt efter en snygg lägre bänk hit som sideboard och i mörkt trä…

.

.

..

.

Nu – ut och springa rundan i vårsolen! Underbart!

,

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “HOP NO FILTER NORDSJÖ

 1. Oj vad fint, tavla, väggar, ja allt….För mig ser väggfärgen ut att dra åt grått men den skall alltså vara beige?

  1. Du behöver verkligen provmåla hemma för att se den verkliga nyansen som den blir hos dig, beroende på dagsljus, norr- eller söderljus osv Beige här kan se grått ut eller rosa någonstans!

 2. Hej!¨
  Färgen ser otroligt elegant och fin ut. Bra jobbat 🙂
  Har skickat ett mejl till dig med tips om en fin bänk.

  1. Men tusen tack! Oroligt fin Finn Juhlbänk och jättebra tios men liite för pricy just nu:)

 3. Hej, Jättefina färger. Har du använt ngr fler av dina nyanserna i ditt hem? Vilka?
  Ha det gott
  /Anna

  1. Vad kul att du tycker om dem! Nu har vi HoP Sand, Greige, Grey, Atlantic, Feelgood och No Filter här hemma:)

   Detsamma!

 4. Är det en IKEA-fotölj med? Jag hittar den inte på nätet hur jag än letar. Någon som vet?

  1. Kröken, Christer Blomqvist för Ikea. Finns tyvärr inte i produktion, men går att hitta på nätauktioner. Så synd, den är ursnygg!

 5. Färgen ser väldigt fin ut! Ska snart måla om vardagsrum och kök. Kan hända att jag köper en provburk för att se hur den beter sig hos oss. Har mycket större fönster och, upplever jag det som, mer ljus än vad du har så vågar inte köra utan att testa först. Har målat med HoP atlantic i dotterns rum, blev super, rekommenderas!

  1. Åh vad KUL att du och dottern gillar, HoP Atlantic är jättemysig<3

 6. Fint men håller med ovan om att den ser mer grå ut än beige.
  Kalk och Space från Jotun är väldans fin och går lite mer åt beige.

  1. Provmålat båda dessa faktiskt! Space är ju nästan terracotta och Kalk blev för mörk och för gul i vårt rum åt söder:)

   1. Kalk är mer åt det rosa hållet än gul, och väldigt ljus så du har nog blandat ihop den med nån annan färg. Space är lite mörkare och drar också åt den röda hållet utan att bli rosa.

 7. Mjuk och fin färg 🤍 Påminner mycket om Alcros kulör Lovika, som jag tror utgått ur sortimentet.
  Vad är plastkupan med vitt lock och sladd som står på bordet. En lampa eller en toppmodern popcorn-maker?

 8. Lööööv färgen!! Kanske får prova den i vårt vardagsrum som har fönster åt öster och söder, vad tror du om det? Tycker den är lik den som Sanna Fischer Nordström har i sitt vardagsrum och den är ju magisk.

 9. Tipsar om att bygga en platsbyggd bänk med ribbpanel från unika väggar och en toppskiva i Sten. För övrigt älskar jag alla nyanser som du tagit fram men det känns som att light grey är omgjord, känns mer kall och ljusare nu än tidigare. I den nordsjöbutiken jag var sa dem att den är omgjord ???

 10. Hej! No filter är fantastisk. Jag måste fråga vilken färg du har i hallen nere där trappan är?Är det feel good? Imorgon målar vi dotterns rum med grey så det känns kanon.,⭐️

 11. Så snyggt! Ditt hem blir så fint! Du har lite samma stil som Emilia de Porets hem och det är också jättefint. Glad påsk. Cilla

 12. Vilken jättefin färg! Jag ska snart måla om i sovrummet och denna blev jag sugen på 🙂 Ett problem bara, jag bor inte i Sverige, hur gör jag då? finns det möjlighet att få färgkoden så jag kan beställa hemma i Paris?

Comments are closed.