IDA WARG – MIN RÄDDNING

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR FÖR NORDICFEEL

.

När jag var ung så hände det ju attt man förfasat utbrast att ”man var blekast i kommuuun” när man inte ha solat solarier på en vecka eller två! Det var illa då hahaha för brun var alltid frääschast. INTE bra alls att pressa så där mycket. solarium som man gjorde då men man lär sig ju och jag är extremt försiktig med solen numera, all min bränna är ju fusk med bus. Får ibland kommentarer om att jag ser brun och fräscht ut men som på bilden ovan ser jag ju ut e g e n t l i g e n. Efter rejäl skrubb från top till tå och innan brun utan som då:)

.

.

.

Att lyckas med en snygg naturlig bränna på burk är ju numera en piece of cake. Inte som på 90-talet (herreguuud) och det finns många bra produkter på marknaden. Alla är dock inte jättebra men jag har mina favoriter som 1 Är enkla att använda 2. Ger snyggt naturligt resultat 3. INTE torkar ut huden (som typ 90% gör) 4 Håller ett tag 5. Inte stinker. 6 Gärna med bra pris

.

Ida Warg bus har jag använt i flera år och återkommer ALLTID till. SÅ GALET prisvärd! Den översta bus-moussen är enkel att stryka på med bus-vante och blir jämn och fin och färgen syns direkt och blir gradvis djupare 12 timmar och håller i en vecka (Går dock inte att lägga sig i sängen med då den färgar av sig – duscha först. Du kan duscha efter 3 timmar) Finns i olika kulörer men jag har medium dark eller extra dark beroende på.Ger djup bränna åt det röda hållet.

 

.

Sen har Self Sanning sprayen som är den bästa att ha i ansiktet! Och på händer och fötter (använder bara spray på händer och fötter – superenkelt at få naturligt snyggt då. Går även att spraya på hela kroppen så klart ) Doftar dock inte supernice kanske (dock inte som bus utan något annat) men det får man ta haha! Torkar inte ut huden utan min hud känns fräsch med denna. Får lyster av busen tom! VÄLDIGT jämt resultat och snabb färg. Sååå bra

.

Här hittar all suverän bus från Ida Warg och just nu med 20% rabatt så MISSA INTE.

.

.

,.

Brun på direkten! Känner mig ca 100 ggr finare med lite schysst färg:)

..

.

.

Sen gör ju Ida Warg även grymma proffsiga hårprodukter! Också väldigt prisvärda! (även dessa nu med 20% rabatt!) Gör håret lent, mjukt, ofrissigt oc h blankt. LOVE IT Som mitt silverschampoo+balsam som finns här.  Inpackningen gör håret galet blankt och fint (se bara picsen nedan) utan att tynga ner och finns här.

Stort gilla på utseendet på förpackningarna också, så snyggt i badrummet (All hårvård från braiga Ida Warg med 20% OFF finns här)

.

.

.

Så nu känner jag min brun och fräsch i håret och Valborgsfin!

.

.

Hoppas ni får en riktigt fin Valborg alla! Här i Småstaden är det finfint soligt Valborgsväder och vi kör liten minibrasa på gården med marshmallowsgrillning, skön musisk på Sonos och massa god mat (återkommer om det:)

.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “IDA WARG – MIN RÄDDNING

 1. Alltid proffsigt, snyggt och välarbetat. Gillar dig! Tack för tips och trevlig valborg.

 2. Den tishan gillade jag! Vill du berätta var den kommer från? Trevlig helg! ❤️

 3. Tror kanskje det er denne ”Second Female Dorph Tee, Blue”? Hos Modelin

 4. Jag tycker Ida Wargs produkter luktar konstigt efter ett tag men jag använder St Tropez som ju luktar gott och jag kan verkligen rekommendera deras face mist som är så enkel att använda och du får ett snyggt resultat.
  PS. Du glömde nog händerna

  1. ST Tropez Face Mist har jag också använt flera gånger men Ida Wargs är absoluta favvon just pga att den ger så fin färg OCH gör att huden känns så fräsch! Nej ag har inte glömt händerna haha, hade sprayat dem med ansiktsmisten och den ger ju inte färg lika fort som moussen:)

  2. Håller med San Tropez mist är fantastisk! Dessutom doftar den gott och jag känner mig så fräsch! Kan även rekommendera Decleor Neroli Bigarade Gradual Glow Lotion! Kvalitet, lätt och naturlig färg & vårdande lyx!

 5. Olga!!!Behöver din PT pronto!!Dra mig baklänges!Mumma kardemumma!Pösss Nadja

 6. Jag är dålig på att få BUS jämn. Det enda jag lyckas med är den typen som är mer som en lotion som bygger upp färg sakta. Kanske får ge det en chans med Idas produkter.

  Jag har tänkt på en sak. Du har liksom jag migrän. På alla bilder ser det ut som om du har överaktiva kappmuskler. Du drar upp axlarna mot öronen. Det är ett problem som ju är vanligt för oss kvinnor specifikt. Vår mentala stress sätter sig ofta där. Jag såg lika dan ut som du och hade ont i huvudet ofta, men nu har jag fått Botox i kappmusklerna i punkterna G1 G2 G3. Det har blivit otroligt mycket bättre med huvudvärken och migränen och jag har fått ner axlarna några centimeter. Testa om du inte gjort det. Det är ren magi.
  Kram

   1. Scrollar du ner en bit på denna sida kan du se var punkterna sitter som de injicerar i. Det är tre punkter på vardera sidan nacken. Musklerna som drar upp skuldrorna när man fryser, stressad, rädd eller spänd.

 7. Jaa jag älskar hennes produkter! Hennes mist för ansiktet är magiskt!!
  Vad fin du är i blått :-). Vart är byxorna och tröjan ifrån ser väldigt vårigt och fräsch ut!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg