GULLUNGARNA

..

Vet ni vad jag är så himla tacksam och glad över denna underbara barnaskara jag har lyckats avla fram! De är verkligen allt, vad vore jag och hela livet utan dem. Fyra i alla möjliga åldrar och även om de kan bli supertrötta på varandra (ni vet syskon…) så finns de alltid där när det gäller och hjälps åt och tar hand om varandra. De vet ju att jag inte är tiptop mamma nu och då tar Lolo och bakar lite med Moje när H är borta. Fortsätter med mina ”vardagsbilder” här så så får det vara ett tag! Känns lite lättare att ”bara ta ett par bilder” utan att tänka och greja:)

.

.

.

Sockerkaksbak och syskonmys i vårt gamla kök. Ja det börjar ju bli gammalt på riktigt det där köket – tror det är 16-17 år gammalt? Fanns ju i huset när vi köpte det (det e n d a som var fint faktiskt haha) men verkligen med så g r y m kvalité, inget har gått sönder (Vi har lackat om luckorna en gång bara). Så om, eller rättare när, vi gör nytt kök så blir det absolut Kvänumkök igen. Men det känns liksom inte nödvändigt att byta ut bara för att när det är så fräscht fortfarande. Sen så tycker jag ju faktiskt om det där stora tidlösa lantköket och det är liksom ”hemma” för barnen! (Även om det givetvis vore riiktigt nice med något nytt och annorlunda)

.

.

Och tack för alla gulliga hälsningar och pepp vänner! Värmer och känns härligt att ni finns där<3

.

.

Nu ska vi strax beställa massa sushi här – är så galet sugen på det denna regniga majlördag! (Moje älskar yakiniku så det funkar för den kräsna lilla prinskorven också;)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “GULLUNGARNA

  1. Så trevligt med dina vardagsbilder 😊 Ni har ett så ljust och fint hem och älskar ert kök! Hoppas du också mår bättre snart! Ha en skön helg 😊

  2. Ååå ni har så snyggt kök. Jag funderar själv på att måla om vårt kök. Det är ett 23 år gammalt Ballingslöv kök med gedigna ask luckor. Stommen är också i bra skick ännu. Hur hållbart som helst! Har inte gjort något åt det sen vi renoverade, förutom att tapetsera. Men nu är det dags! Kommer ha ditt kök som inspiration!

  3. Så fina och omtänksamma barn!
    Köket är ju verkligen jättefint!

    Hoppas du mår bättre snart!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *