ÅRETS GLASSNYHETER

.

Min man är ju så himla go så han kom hem med nytt Sköan Hem-magasin och hela tre GB-glassnyheter till mig idag när han handlade! Jag är ingen superglasslover utan tycker att det absolut är gott men inte det g o d a s t e. Men vi brukar testa nyheterna i la famila och dessa tre verkar ju så lovade!

.

Magnum Double Gold Karamell Billionaire (alltså bara namnet! ) Sammetslen pekannöts- och kexglass varvad med guldfärgad choklad med kolasmak, kexbitar och salt kolasås. Mmmmm så lyxigt krispigt och knäckigt god! PPPP+

.

Cornetto Soft är riktigt krämig mjukvanilijglass med chokladsås och eftersom jag gillar mjukglass massor så är denna ett riktigt bra kompliment i ”vanliga frsyboxeen” när man blir sugen! PPPP

.

Men den bästa och smarrigaste glassen var tveklöst…

.

.

.

Cornetto Dragon!

.,

.

 

.,

Så kul utseende ju! Svart våffla med choklad som  är fylld med mango, passionsfrukts och jordgubbsglass med kaksmulor och jordgubbssås. Jag ÄLSKAR mangoglass så det är ju mitt bästa och så den där blandningen mellan krämigt och fräscht friskt och syrligt ochsött och krispigt. Nya favoriten all timme och jag komma slicka i mig en hel del Dragons i sommar gissar jag! PPPPP

.

.

.

(Blek, svettig, trött och ofixad bloggerska men med en riktigt fräsch glass iaf:)

.

.

Brukar ni också testa glassnyheterna hos er ni med?? (ja resten av familia fick också glassar så klaart:) Minns ni när man var liten och man fick se de ”nya” på den där glass-skylten som fanns vid kiosken – vilken grej det var! S å spännande. När jag var liten så älskade jag Nogger, Sandwich, Iglooo (herregud så g o d) och Päronsplit. Minns ni oldies förresten när man fick med ett samlarmärke i Päronspliten? Världens bästa grej var det! Så hade jag och min storebror världens snabba glasspengar knep nere vid hamnkiosken i Burgsvik Gotland. Det fanns en telefonkiosk där (för er unga och fräscha kan jag berätta att det var ett orange litet pyttehus med en telefon i) och där stod alla hamnkrogsglada båtmänniskor på en trall och pratade i telefon och fumlade och tappade slantar hej vilt. Lyfte man sen, tillsammans, på den tunga trallen så fanns det varje säsong en riktigt guldgruva där hehe:)

.

.

Ha nu en mysig kväll alla! (och HEJA Tusse!!!)
.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “ÅRETS GLASSNYHETER

   1. Jo absolut, men då brukar man skriva förkylning eller magsjuka…inte att man inte mår bra, hinta om blekhet och svettningar osv.. det kanske är lite känsligt m just Covid om man far runt å är rädd att bli anklagad osv. Inte för jag tror P skulle bli det. Kanske mycket oro just runt Covid. Trodde det var ngt psykiskt som hon beskrev det. Skapar bara massa spekulationer när man gör så som P gör nu.

    1. Hon har ingen som helst skyldighet att skriva vad det gäller. Oavsett om det är psykiskt eller fysiskt så är det hennes ensak.

     Jag tror de flesta av oss känner sig lite off ibland, man mår inte helt super, det blir för mycket av allt på en gång och man känner sig lite splittrad/oinspirerad/otillräcklig. Och då räcker det med att säga det. Lite finkänslighet och respekt får vi läsare visa.

     1. Nej absolut inte. Ingen som krävt det heller? Jag skrev bara att det lätt blir spekulationer om man skriver så. Å frågor kommer också på en blogg om man då fortsätter att beskriva hur man mår. Covid ligger ju lite i tiden å Mojes dagis är stängt pga Covid.

 1. Glassnyheter; jag testar men inte nödvändigtvis GB:s. Det finns Svenska glasstillverkare som gör sin glass i Sverige utan långa transporter och palmolja 🙂

  1. Men det där var väl en ganska stickig kommentar..?
   (Och sen kanske du ska läsa på. GB-glassen tillverkas i Flen…)

   1. Det var absolut inte menat att vara ”stickig”. Det är inte många av GB:s glassar som görs i Flen om man nu vill köpa ”Svenskt”, menar jag.

 2. Igloo kom ju tillbaka 2020 och finns att köpa i storpack! Min favvis som liten var Clip & Clap, med tuggummi-pinne. Nu är favoriten Dubbellakrits från Hemglass, sinnes! Älskar man saltlakrits är denna ett måste!

 3. Hoppas du är på bättring och snart tillbaka hos oss. Så märkligt det där, en blogg jag följt och haft (har) så mycket nöje av, nästan som en låtsaskompis (”Mållgan”), nån man inte känner men ändå på nåt vis känner. Jag förstår inte alls kommentarer kring att det skulle skapa spekulationer när du skriver att du inte mår bra. Herregud, jag är inte ett dugg intresserad av att spekulera. Livet är upp och ner, både i det fysiska och psykiska, och ingen är förskonad, så är det bara. Varför nån skulle vilja spekulera i det övergår mitt förstånd. Ha det gott och ta väl hand om dig!

 4. In that picture of you, hardly ”ofixad”? Clearly mascara, lipstick, cc-cream etc. And that’s more than fine, just don’t understand why pretend to be bare faced when not.
  Hoping you don’t have covid 19, feel better soon❣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *