PRESENTTIPS FÖR MORS DAG

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Snart är det ju Mors dag också! (jag har skrivit att jag äälskar Maj och allt detta firande) Det ska man ju absolut uppmärksamma och alla omtänksamma villkorslöst älskande mammor förtjänar att skämmas bort lite extra! Just det där liite onödigt härligt extra är ju det bästa att ge bort. Behöver inte vara superstort utan mer sånt som man som mamma kanske inte unnar sig så ofta. Som en ny wow-parfym, hur läckert som helst att få. Eller ge! Sist jag gav er parfymtips så blev det suuperpopulärt och idag ska ni få en riktig perfekt härlig fräsch sommarparfym! Jag har själv svårt när det är för söta och blommiga dofter men denna är bara mmmm. Finns något varm och lent i det fräscha som man blir helt galen i. När jag sprayat denna idag och Lolo kom hem så sa hon direkt – Men mamma vad är det som doftar såå gott?

Versace Eros

.

.

.

Just nu är det 25% på ALLA lyxiga Versaceparfymerna här så missa inte det! (detta är en annan gammal Versacefavvis hos mig. Raffig värre och perfekt när man dofta lite så där mystiskt sensuellt härligt på kvällen ni vet<3 )

.

.

.

Ett annat lite mer prisvänligt tips men ändå något man blir glad över är ju proffsiga lyxhårprodukter! Denna har jag läst s å mycket om men inte hunnit testa när jag skriver detta! Men så många kan ju inte ha fel – Dream Cot verkar lovande: Aldrig mer frissigt hår med hjälp av denna spray tydligen! Den unika formulan på sprayen aktiveras av värme och håller i upp till 3 tvättar. Tynger inte ner håret eller gör det oljigt. Mitt hår blir ju så påverkat av typ a l l t för att det är så tunna hårstrån. Statiskt, fnissigt, flygigt…Sover jag på det så ser det crazy ut på morgonen, sätter jag upp  en tofs så syns det var snodden suttit tills jag tvättat det osv osv.  Vi får se om detta hjälper även mig att håla det fint, blankt och rakt!

.

.

.

Något annat man uppskattar massor är ju lite energiboost till huden! Kanske har mamman sin favvohudräm men inte det där extra och detta lyxkit från Barbour ger just det. En blandning av ampuller med boost för huden för olika önskemål och tillfällen: PRECIOUS COLLECTION kombinerar aktiva ingredienser som ger huden en essentiell energiboost. Huden får ny energi och blir fylligare och fastare. Rose Gold Energy:  ger vitalitet och cellförnyelse. Gold Volume:  ger fyllighet, återfuktar. Platinum Lift: ger ett omedelbart lyft. Resultat: Fylld, fräsch och vital hud som strålar av ny energi.

.

.

Här hittar ni massa braiga morsdagspresent-tips till dig själv eller till din egna mamma med upp till 30-procent off just nu! Dagens tips<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “PRESENTTIPS FÖR MORS DAG

  1. Blev nyfiken och kikade på parfymen…blev besviken att det var en simpel edt. Känns inte så jätte lyxigt. Edp ska det vara för min del. 🙂

  2. Av mina barn önskar jag mig egenhändigt gjorda kort och små verser. De skall inte köpa presenter. Min man och jag uppvaktar våra mödrar med blommor.

    1. Spännande! Så olika vi är men det ena utesluter ju inte det andra & det ena är inte bättre än det andra eller hur?

  3. When do you have mothers day in Sweden? Here in Australia we have it on the second Sunday in May.

  4. Jag har likadant hår. Hopplöst att ha tofs. Men! Sedan jag hittade sådana där ”spiralhårsnoddar” i plast (som dessutom inte sliter alls lika mycket som vanliga tydligen) så har mitt hår-liv förbättrats med 300%! 😄 gör ofta tofs eller knut, gör jag knut så blir det så där FINT vågigt som jag bara sett på andra förut 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *