FRIENDS THE REUNION IDAG

 

Foto: HBO

.

Ni har väl inte missat att det ooootroligt efterlängtade (av många Friendsfans iaf;) återföringsavsnittet har premiär på HBO idag! Efter hela 17 (!) år kom då äntligen det som vi längtat efter, en uppföljning på alla de 236 avsnitt som sändes mellan 1994-2004. Ni minns väl? SÅ rolig och mysig serie. Man älskade ju alla rollfigurerna men mina absoluta favvon var helt klart ”Rachel” och ”Joey”. Toksnygga Jennifer Aniston var  idolen och man bar lika kläder (tighta små toppar och vääldigt lågt skurna utsvängda jeans med spetsiga skor) och avgudade ju frisyrerna… Har precis kikat själv på avsnittet och tänkte: 1. När ska de börja spela? Hade helt missat att det skulle bli minnenas allé haha. Lite besvikelse där. 2. Riktigt intressant att få höra tankarna bakom allt från skaparna av serien Marta Kauffman och David Crane. Hur de valde ut skådisarna osv 3. Kul att se gamla scener och hur de själva kände och upplevde saker då och vilken rolig dynamik och varm känsla det fortfarande är mellan alla ”Vänner”! 4. Så mycket äldre de blivit! Jättefina och fräscha men ja ni fattar – helt naturligt givetvis  (eller ja inte h e l t naturligt kanske hos alla) att även de åldras. Tiden går så snabbt och detta betyder alltså att man själv är en oldie:)  5. Man kan nog inte låta bli att tänka – men vad har hänt med Matthew Perry? Som ändå är yngst med sina 51 år  (Var tvungen att googla nu och tydligen hade han varit akut hos tandläkare när avsnittet spelades in. Skönt) 6. Ett riktigt gulligt avslöjande fick de med också – hurra!

.

.

Foto: NBC

Pic s från the old good days (Och ja Rachel var alltid bh-lös – det kunde man vara på 90-talet:)

.

.

Har ni också sett och vad tyckte ni om Friends Reuinion?

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “FRIENDS THE REUNION IDAG

  1. Åh tack för infon, trodde detta låg mycket längre bort i tiden, men vad kul! Måste absolut kolla ikväll. Älskade den serien när det begav sig, och ja, man har ju hunnit bli några år äldre själv också sen dess 😉 Ha en fortsatt fin dag 🙂

  2. Har inte HBO..men det jag reagerade på är att kvinnorna ser fortfarande unga ut å männen braa mycket äldre (på bilden).
    Rachel var min favorit också och hennes frisyr skulle man ju ha. Älskade serien 🙂 å Sex and the City också.

  3. Kollade lite medan jag åt lunch och blev ganska besviken. Trodde ju det skulle vara som ett avsnitt. Och nu kanske man inte ska kommentera utseenden, men flera av dem såg ganska svullna ut? Alltså, kortisonsvullna. Äldre blir vi ju alla, ser inte heller ut som jag gjorde 2004.

  4. Kul!
    Nu är många av tjejerna i 20-årsåldern BH-lösa igen faktiskt.

  5. Är jag möjligen den enda som aldrig förstått mig på denna serie? Tydligen inte min humor 🤔 Men fantastiskt kul med en återförening, för de som gillar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg