BLI REN PÅ DJUPET

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

..

Som ni kanske vet så ä l s k a r ju hudvård och att skämma bort kropp och knopp med lyxiga krämer och behandlingar! Men det spelar ju ingen roll hur mycket man duttar eller smetar om inte själva huden är så där riktigt ren och riktigt m o t a g l i g. Jag tvättar och jag skrubbar men ofta så känns det ända inte riktigt superfräscht efteråt men nu har jag investerat i Foreo Luna! I en gullig presentförpackning där man får en liten söt mini Luna också (perfekt att ta med när man sover borta – here & there)

.

.

.

För just nu är det hela 20% rabatt på detta set här! Eller det är 20% på ALLA produkter från Foreo här och jag fick med lyxiga Foreocleansern på köpet (värde 499 kr!!) Man får den om man handlar Foreo för över 1000 kr. Hur bra som helst och detta får bli dagens tips.

.
V ad är då en Luna egentligen kanske ni undrar? Luna mini 2 är rengöringsborste med T-sonic pulsationer som på djupet tar bort orenheter och smuts i porerna. Exfolierar försiktigt och hjälper fuktkrämer och serum att absorberas bättre. Din hy kommer att både kännas och upplevas fräschare och renare än någonsin! LUNA mini 2 är som alla produkter från FOREO vattentät och enkel att använda.
.

.

.

Man laddar Luna med USB-sladden som medföljer, 1h innan första gången du använder den första gången och senvid behov (En laddning räcker upp till hela 300 användningar)

.

.

.

Snabbt och enkelt att få en sån där riktigt fräsch känsla! Lite rosig och riktigt riktigt ren efteråt. Alla orenheter och döda hudceller på ytan försvinner. Porerna syns mindre!

.

.

.

Fick bassning när jag skrev att jag var ofixad på en bild häromdagen men här på bilderna är jag heelt nytvättad och ren (Jo jag har fransförlängning det är sant:)

.

.

Hoppas ni har en fin fredag i solen tjejer! Så underbart med lite riktig sommarkänsla ju<3

,

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “BLI REN PÅ DJUPET

 1. Har du testat eye lash? Trodde aldrig att det skulle funka men det gör det, iaf för mig. Har väldigt korta fransar men de har blivit mkt längre och fler också. Har haft fransförlängning men tyckte det slet på fransarna. Rekommenderar också lash lift som toppen på moset!

  1. Fast fransarna blir inte fler och längre av själva eye lash-behandlingen.

 2. Hei, du ser fantastisk ut både med og uten sminke💃Men hvor kommer badekåpen fra? 🧚

 3. Alltid så fin och så smart med detta med fransförlängning ju. Har inte testat men är galet sugen, hur ofta gör man och gör det, kanske olika på person men jag tänker du brukar veta så mkt om just skönhet och hudvård så vill såklart fråga experten.

  Bra tips med denna rengöring tål dessvärre inte gummi och silikon så funkar inte för mig.

  Ha en underbar dag i sommaren som är här. Vet ju att du har skrivit att du mår dåligt så hoppas du känner dig bättre snart. Bara älskar att titta in här till dig.
  /Fia

  1. Fia, gör som Birgitta: Testa något ögonfransserum. Jag har provat X-lash och Nanolash. X-lash pro är helt fantastiskt. Mina fransar är långa och fina! Det är ute med fransar som inte är ens egna;) … och de skadar dina egna. Läste Johanna Toftbys blogginlägg om hur hon sabbat sina egna och att hon väntat i ett år på att de egna skulle bli hyfsat ”normala” igen.

 4. Gjorde ett lash-lift å gör aldrig om igen. Fransarna vart knöliga och gick åt olika håll, såg ut som några var av men fortfarande satt ihop. Måste haft jordens oflyt 😅 var snyggt 1 dag å jag skötte om dem med serum och borstade. Nu efter ca 3 månader är de normala igen 🤗
  Gick till de som startade det i Stockholm så det va ingen random salong.
  Men serum tror jag på 🤗

  Du är väldigt vacker Petra! Ofixad som fixad 🤗

Comments are closed.