HURRA PÅ MORS DAG

.

Idag var det dags att fira igen denna firarmånad maj för idag är det ju MORS DAG! Hurra för oss alla mamas!!!

.

.

.

Och jag som är mamma till hela fyra älskade ungar blev ordentligt firad och bombad med kärlek imorse (det låter rätt maffigt tycker jag  f y r abarnsmamma – himla glad över det<3) Fina paket och sång och så urgulliga målningar och teckningar. Efter det blev smarrig Mors dagtårta så klart och lyxfrulle! (om någon undrar så är min nattskjorta från Lexington och Mojes pyjamas är från Petit Bateau)

.

Ja grattis till alla oss mammor – tänk vad himla bra vi är ändå!

.

.

.

Nyvaken mamma (mamma är det väl mysigaste ordet som finns eller hur:)

.

.

Nu ska jag ringa min egna lilla mamma och gratta! Mina föräldrar är ju fortfarande kvar på Gotland men snaart kommer de hem för nu är de vaccinerade gånger två. Vi har inte träffat dem öht på ett helt år, helt galet om man tänker efter!

.

Njut nu dagen finisar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “HURRA PÅ MORS DAG

  1. Läser du inte texten?! Det står ju tydligt och klart var den kommer ifrån!!!

Comments are closed.