HURRA – SOFFAN HAR KOMMIT!!!

.

Idag när jag kom hem hyfsat öm från kiropraktorn (min höft har pajat pga för intensiv löpning, sååå typiskt så valda delar i ljumske och rumpa masserades tokhårt ) så stod den där innanför grindarna – leveransen från Nordisk galleriet! Men hur glad och pirrig blir man inte när en soffa man väntat på i 4 månader dyker upp? Speciellt när man inte haft någon soffa alls i det rummet där min dreamy soffa Camaleonda nu flyttat in. Ni ska SÅ KLART få se härligheten men jag hann inte fota idag så jag gör det imorgon istället!  Men det blev s å bra, bättre än jag tom trodde och tyget blev perfekt mot väggar och golv. Nu fattas det bara ett (eller fler) litet nätt kul soffbord. Vore roligt att hitta något lite speciellt men jag vet inte vad? Vi får se vad jag hittar på…

,

Nu ska jag kila ut och gräva det sista på gården ikväll! Har planterat massa skuggväxter efter att ha sett underbara pics från Sissinghurst Garden i Kent England… (bildgoogla får ni se, herregud) Hur oldie är man förresten när man plötsligt vill åka på trädgårdresa till England haha?? Men FÖRSTÅ så mysigt!

.

.Njut nu kvällen vänner så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “HURRA – SOFFAN HAR KOMMIT!!!

  1. Oj vad kul med ny soffa, jag har haft samma i 19 år. Tvättbart tyg men ändå ganska fräsch fortfarande. Skulle gärna vilja ha en Camaleonda men tyckte inte den var så skön att sitta i lite låg i ryggen, jag börjar nog bli lite för gammal när bekvämlighet går föra trendigt, ha,ha… Vad jobbigt med höften jag kör PWs , yoga och styrketräning fungerar bra, också det en åldersgrej ha, ha. Skall bli spännande att få se hur du stylar soffan allt du tar i blir ju guld ❤️

  2. Men åååh så kul att få se den nya soffan på plats och hur du stylar upp det hela!

  3. Ska bli så spännande att se resultatet, tokälskar soffan.
    Det där med att man börjar bli gammal, jag är inne på lite samma, fast jag sa till min man här hemma att vi skulle åka till Österlen till Karl Fredrik och koka Glamping, se på alla blommor och lyxa till det med champagne på kvällarna i ett Glampinghotell, hahaha. Mannen var inte lika förtjust, hahaha… Men det där med blommor och trädgård det blir bara mer och mer intressant. Googlar blommor mest hela tiden.

    // Malin

Comments are closed.