MIDSOMMARAFTON 2021

.

Igår var det både terasspremiär och midsommarafton hos oss – hurraaaa!!! Vi har ju fått en stor bred maffig trapp som man kan sitta många på och som är perfekt för att binda blomkransar på. Jättehärligt ända till getingen kom och stack mig i armen (vilket hände preciiiis  sekunden efter att detta pics togs. Så typiskt haha!)

.

.

Tjingeling midsommardagen!

.

.

Hoppas and mår bra vänner!? Här är det bara fint men lite tung i huvudet ska jag väl erkänna:)

.

Ligger här på solstolen i skuggan under parasollet och dricker iskall lemonad och softar och lyssnar på podd. Lagom mycket aktivitet en dag som denna! Men hur k u l hade vi inte igår förresten?? Det blev en sån där perfekt midsommar som innehöll typ allt – växlande väder ( ni vet regn precis innan gästerna kom så man stod och velade mellan ”ska vi vara ute eller inne??” men sen sprack det upp och slutade med kanonväder!) riktigt midsommarpeppiga roliga gäster, massa glada gullungar, massa midsommarmat (alltså jag åt s å mycket), jordgubbspavlova OCG jordgubbstårta och så femkamp! Eller det missades ju en sak – dans kring midsommarstången och spelmän så klart och den är kanske inte ens aktuell i år? Hur som, det gick bra ändå utan det! Vi hade hur som helst bjudit in två familjer till midsommarfest här hemma och eftersom altanen nu var helt klar så invigdes den också ordentligt. Vi ska ha nya möbler osv där och jag hade inte hunnit piffa men det var sååå härligt med en riktigt terass.Man bara undrar varför vi inte skaffat en tidigare?:)

.

.

.

Jag igår! Körde på bekväm midsommaroutfit med sandaler och ny cremefärgad klänning från  By Malene Birger. Hårigt i en slarvig tofs så var jag redo förMidsommar 2021!

.

.

,

Bubbel och världens busenklaste godaste snittisar till gästerna – tunnbrödsrullar med färdig skagenröra och crustader med färdig tubost med jalapeno som gått en stund i ugnen (smakade precis som chilicheese, jätteuppskattat!)

.

.

.

Femkamp och bus på gården! Mammor mot pappor! (Hehe, viktigast att de vuxna får leka;);) Och barnen var världen bästa hejarklack<3

.

.

.

Midsommar 2021 får PPPPP!

.

.

Hoppas ni också hade en fin dag igår!? Nu är jag bara s å hungrig igen (varför blir man alltid så hungrig dagen efter man ätit massor – borde ju vara tvärtom?)  och extremt sugen på pizza här – måste kolla om resten av ligan är med på att beställa asap:)

.

.

Önskar er en härlig midsommardag!

.

KRAM

.

.’

.

13 kommentarer till “MIDSOMMARAFTON 2021

 1. Ljuvliga bilder! Duken är jättefin! Vart kommer den ifrån!
  Fortsatt Glad Midsommar!

  1. Tack snälla! Duken är från Afro Art och fyndad jättebilligt på Cervera👍🏻

 2. Tack för svar! Ska bli så spännande att se vad du gör med din pergola. Vi håller också på och bygger en 🙂

 3. Hej! Vilken stl har du i klänningen och hur lång är du? Den är jättefin 💥

  1. Det är en speciell sorts köttbullar som är ganska specifika för just Västerås med omnejd. De är så mörka i färgen pga soja…

   Herregud, skaffa dig ett liv 😅

 4. Härligt att se dig glad igen!
  Vår midsommar var mysig å helt perfekt ❤💃

 5. Beautiful people in wonderful surroundings 😍 I like your pics. What a nice midsommar 🌞🌸

 6. Ååååå… saknar gruset….:-( mycket charmigare till hustypen. Tycker inte trädäck passar. Bor i ett 20-tals hus och har valt bort träterass just därför.

 7. I det været ser det ut som om det må ha vert en perfekt kveld! Nydelige blomsterkranser og klær. Jeg elsker sko, og de venninnen din hadde på seg var helt magiske! Er det lov å spørre hvor de er fra?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg