ROSOR & BYXDRESS

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ELLOS

.-

Idag blev det en trip till Åsby i Hallstahammar för att köpa rosor! Älskar ju Åsby Handelsträdgård sen läääänge, var här med mamma som liten och köpte hur mycket buskar och perenner som helst (eller ja då älskade jag kanske inte Åsby så jättemycket pga väldigt lååångtråkigt med en mamma som kunde går runt där och plocka i timmar. Men nu finns det ju café och äventyrliga växthus och leksaker och allt möjligt spännande för barn!)

.

.

.

Inne på själva Åsby! Letade nya utemöbler men hittade tyvärr inget som passade, får leta vidare. Vad tycker ni förresten om min byxdress?! Denna BOR jag i, det bekvämaste sommarplagget någonsin att skrota runt. Med lite kilklack i knallig färg och snyggbälte i midjan så blir man shoppingsnygg också:)

Finns här

.

.

,

Vi lunchade bakad potatis med skagenröra och jag doftade på rosorna… Var ju svårt att välja men det blev några New Dawn till pergolan (kändes till slut mest pålitlig) och så ett gäng maffiga Royal Copenhagen (otroligt vacker enorm ros) vid nya altanen. Doftade magiskt och ska visst blomma juli-okt!

.

.

.

Ball klänning med axelvaddar här, volangtop här, skönaste maxiklänningen här, skjorta med knyt här och sötaste vita sommarklänningen här

 

Kvällens tips är att det finns s å mycket sommarfräscht att fynda just hos Ellos nu till 33% rabatt för nu får ni:

33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/6.

Koden är: PETRAJUNI

.

.

Själv har jag precis klickat hem några snygga styles som ska med ner till France om bara ett par dagar! LÄNGTAR<3

.

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “ROSOR & BYXDRESS

 1. Jag älskar Åsby och gjorde det redan som barn. Att få kasta en slant i vattnet hos fiskarna, fika bland växtligheten i djungeln. Har för mig att dom tom hade nån papegoja där men kan ha fel förstås. Väldigt exotiskt iaf i mitten på 80-talet

 2. Ja Åsby är verkligen en fin plantmarknad med stor sortering.
  Är det ok med en fråga som alls inte har med inlägget att göra? Om ja så undrar jag om du har koll på var man bäst gör en pedikyr i Västerås? Är lite ny i området och tänker att du kanske har koll? Tacksam för svar!

 3. Du är verkligen så vacker!!
  Jag och min familj körde upp till Deauville för 3 veckor sedan, eftersom du rekommenderat det! Det var verkligen så bra och vackert och idylliskt som du beskrivit det! Kan rekommendera er andra bloggläsare också att åka dit på semester så får ni se det irl! 🙂
  Vi drog sedan vidare till Västkusten till Auray, också fint ställe!
  Ha det så bra och trevlig resa till France!! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg