EN HELT NY RUTIN – BIOLINE

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Sommar och sooool och dags för en helt ny rutin till ansiktet och denna gång från Bioline! Har aldrig provat det hudvårdsmärket förut men har läst så mycket gott om det på nätet? Bioline är ett italienskt skönhetsmärke som utvecklar och producerar hudvård av högsta kvalitet och bygger på noggrann forskning – för att få fram exklusiva skönhetsprodukter av hög kvalitet som ger varaktiga resultat och riktar speciellt in sig på närande ansiktsvård för olika hudtyper.

.

Jag blandade två serier – den exfolierande Primaluce som koncentrerat serum som ger lyster och ökar hudens förnyelse. (Arbetar effektivt på fläckar och ålderstecken, med en utjämnande verkan. Och så Primaluce ansiktsvatten med AHA-syra och lätt exfolierande effekt.

.

Som dag/natt kräm valde jag en från serien Lifting code. En närande creme som har en fillingeffekt där rynkor och mimiska linjer ska minimeras. Rekommenderas för en livlös, slapp hud i stort behov av näring. Ögonkrämen är också från Lifting Codeserien. En lifting emulsion för ögonområdet och läppkonturen som slätar ut fina linjer och ger en lifting effekt av ögonlocken och behandlar rynkor och trötthetslinjer genom att öka hudens elasticitet och spänst.

.

.

.

Ja jag är typ fånigt kräsen när det gäller huden haha. Vill ha det BÄSTA och provar mig fram och gärna nytt! Byter märken och serier då och då och det ska man göra. Huden behöver chockas lite med jämna mellanrum. Och ja det är VERKLIGEN skillnad på produkt och produkt. Iaf när det gäller min hud. De som säger annat har väl typ drömhud som klarar sig med vad som helst!  Biolines ögonkräm känns lätt men effektiv och jag upplever faktiskt som att huden direkt tightas till? Typ inget ”pluffs” typ alls var sig över eller under ögat..

.

.

.

Produkterna är så snygga och fräscha och ansiktskrämen är magisk att använda. Perfekt i konsistens skulle jag vilja påstå, så där ordentlig krämig men utan att vara för fet och lätte att stryka ut och doftar ljuvligt.

.

Eller jag är ju inte galet noga med huden faktiskt för vet ni? Jag tvättar typ ALDRIG ansiktet på kvällen!? Främst för att gör jag en ordentlig tvätt och grundlig insmorning på kvällen så blir jag  plufsig på morgonen och så har det alltid varit? Som om huden blir överstimulerad av för mycket tvätt och grejsande. Ja jag är lite slö och lat på kvällen också och har en kräm eller mask på nattduksbordet och duttar på innan jag somnar:) (har nästan aldrig make-up till vardags och har jag det så tvättats det så klart, annars blir ju kudden kletig) Gör rutinen jättenoga varje dag på morgonen efter duschen istället och yes jag sparar typ hälften av alla hudvårdsprodukter jämfört med er andra som smörjer t v å gånger!:) Men jag får ofta höra av hudterapeuter att jag har en jättefin hud med lyster och bra struktur och det är väl för att jag sköter den som jag gör I guess;)

.

.

.

Har ni kanske  testat populära Bioline och vad tycker ni isf?

.

(och är det fler som jag som inte tvättar facet på kvällen och helst inte duschar då heller?? Håret blir ju en mess ändå efter en natt och man är ju bara för trööött för att smörja och greja. haha. Nej duscha på morgonen är det bästa så man vaknar! Eller ni kanske är så fräscha att ni alltid duchar morgon o c h kväll??:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “EN HELT NY RUTIN – BIOLINE

 1. Jaa, visst är det skillnad på cremer och cremer. Fick prover på Biotherms nya serie. Har haft en fläck på kinden vid munnen typ som sett ut som slapp hud och torr, utan att vara torr. Började använda Biotherm förvisso med ett fantastiskt serum jag glömt bort i badrumsskåpet, Exuviance, så jag vet inte vad som gjort susen riktigt.. Men det försvann på 2 dygn?

  Jag duschar alltid på morgonen. Blir varm när jag sover och skulle känna mig så sunkig om jag inte tog en dusch då 😀 och skulle aldrig komma igång riktigt. Däremot är jag supernoga med hudvård på kvällen, då jag tror allt reparerar sig under natten när man sover.

  Men alltid 50 i solskydd i fejan. Där kör jag Dermalogica. Har en form av hudcancer i ansiktet. Ofarlig i smått men blir det stort är det inte bra. Syns inte nu då jag precis behandlat den. Annars som små röda fläckar som aldrig försvinner. Det vill jag varna alla för, SPF i tex foundation, är inget skydd, det låter bara bra. Bästa är att ha 50 under foundation om du vill känna dig säker.

 2. Tack för tipset, får spana in det märket, var inte svindyrt heller. Bytte senast till ett nytt märke som jag inte är helt nöjd med, medans tex The Ordinary varit mkt bättre som är knasigt prisvärt. Jag är supernoga med rengöring osv på kvällen men kör inte samma rutin på morgonen. Morgonduschen är helig till vardags då man ska till jobbet, annars är det zoombielook 😀

 3. Varifrån kommer den söta ljusblå tröjan med puff? Riktigt sommarhärlig!

 4. Hej Petra! Hur har ni lagt upp er resa ned till Frankrike i år? Hur funkar det med covid-test när man åker genom länder med bil? Tar tacksamt emot tips på detta. Mvh Jenny

 5. Jag tycker om att gå och lägga mig ren och fräsch och nyduschad, sover bättre då, och sängkläderna håller sig fräschare också. En kropp samlar nog på sig en hel del smuts och bakterier under dagen! Dessutom går jag oftast upp 4:30-05:00 på mornarna och har inte mycket mer ork än att klä mig och äta frukost, för att ge mig ut i trafiken och pendlandet!

  Ansiktet samlar väl på sig ännu mer smuts och föroreningar under dagen än kroppen t. om, eftersom ansiktet är naket. Skulle verkligen aaaaaldrig kunna gå och lägga mig utan att tvätta ansiktet på kvällen, vare sig jag haft smink eller ej. Under natten sker cell förnyelsen, så är man rädd om sin hy, ska man nog tvätta sig och använda bra hudvård under natten! Blir lite chockad faktiskt att du inte gör det!!?? Du som är så noga med din hy.

  Jag har provat någon enstaka produkt från Bioline för ganska länge sedan, minns inte vad jag tyckte om den.

 6. Jag är jätte jättenoga med min hy på kvällen och tvättar endast med ansiktsvatten på morgonen. Det tipset fick jag av min hudterapeut på Akademikliniken och det trivs jag bra med.
  Jag har för länge sedan använt primaluce från Bioline och var nöjd tror jag. Inget revolutionerande men helt ok. Kanske dags att prova igen för precis som du skriver behöver man byta märke ibland.
  Snygg topp!🤗

 7. Föredrar att både jag och maken duschar både på kvällen och gärna även på morgonen. Blir incitament till lite mer mys då, om man ska uttrycka det finkänsligt 😁 Jag tvättar fejset också morgon och kväll.

 8. Duschar alltid på kvällen😊 Använder enkelt Clarins produkter och så få som möjligt. Dagkräm, nattkräm, rengöring och serum. Tycker helt enkelt det är dööötrist med hudvård. Har turen att ha fin hy och skulle nog klara att använda vilket märke som helst, kör ibland ACO och Nivea och det gör liksom ingen skillnad. Men har fastnat för Clarins. Kul att läsa om hudvård dock. Spännande att se vad du gillar denna nya produkt🤎

 9. Jag avslutar varje kväll med en ritual för att släppa dagens stress .. Har ett galler på väggen i klädkammaren där jag hänger morgondagens kläder. Sedan in i badrummet för en lång varm dusch eller ett bad ffa på vinterhalvåret för att bli riktigt varm och avslappnad. Använder oftast produkter fr Rituals – älskar deras dofter ! Tänder doftljus, gör en ansiktsbehandling fotbehandling eller hårinpackning -vad som behövs .. ingen mobil i närheten ! Sedan ett par avslappnande yogaövningar och är därefter redo för sömn . På morgonen hoppar jag ur sängen direkt i duschen som avslutas iskall för att riktigt vakna och få igång cirkulationen. Gör sedan solhälsningen och ngn yogaövning till, frukost med starkt kaffe och sedan kläder och makeup . Nu är jag redo för dagen !

 10. Nyss var det exuviance du aldrig skulle byta ifrån, samma sak då annonslänkar över. Nu är det bioline som du använder eller iaf påstår att du använder pga sponsring från nordicfeel. Det blir så oseriöst och svårt att ta till sig tips när det är sponsring. Hade det inte vart spons så hade man trott på det hela på ett helt annat sätt

  1. Nej det var nog Elisabeth Arden jag skrev om sist i april och jag har väl aldrig skrivit att jag aldrig ska byta hudvård? Däremot så skriver jag ofta att jag rätt ofta byter hudvårdsrutin just för att huden mår bra av det. Nu är det annonslänkar och inte sponsring och det syns tydligt högts upp i inlägget. Det ena behöver ju absolut inte utesluta det andra och jag skriver bara om märken som är erkänt bra och ofta fått högsta betyg eftersom jag själv är extremt. kräsen och vill ha det bästa själv.

  2. Det är så roligt med folk som tvärsäkert ska kritisera och så har de både fel och fel. Bättre lycka nästa gång, Jessica! 😂

 11. Men hon har ju helt rätt i det hon menar. Jessica. Tror nog alla förstår det 😉
  Det är ju ganska ofta det är byten mellan skönhetsprodukter, kläder mm så alla förstår nog att det är annonser/betalning/sponsring det handlar om.

  1. Hon har ju faktiskt inte rätt eftersom hon hade fel, och det blir så pinsamt när man ska gnälla då 😉
   Själv byter jag kläder varje dag, och igår köpte jag en ansiktskräm från Kiehls trots att jag var nöjd med min förra från Exuviance. Så ombytlig jag är, icke trovärdig! Antagligen så långt ifrån genuin man kan komma.

   1. Du måste lägga din näsa i blöt i allt….tröttsamt börjar det bli, Maja!

    1. Åh, precis vad jag tänkte! Den näsan är nog bra skrynklig efter allt tillrättavisande av oss andra här!🤣

    2. Du vet att det finns fler som kallar sig Maja, va? Precis som det finns fler som kallar sig M (och det vet jag eftersom jag brukade göra det innan någon otrevlig jävel ”tog över”). Det som är tröttsamt på riktigt är alla klagomål och sedan ni som gaddar ihop er mot dem som säger ifrån när det blir för mycket gnäll på Petra.

 12. Jag badar bastu, bubbelpool och duschar flera gånger i veckan. Oftast efter träning, jobb eller före middag, mys framför TV:n eller strax före sänggående. På morgonen en snabbdusch eller vid tidsbrist ”raggardusch”. Som barn badade jag badkar varje dag innan sänggående och skulle inte kunna krypa ner mellan lakanen ”smutsig”. Har lite noja kring fötter och tar ofta långa fotbad, filar, klipper och smörjer. (Behöver aldrig gå på fotvård :). Nu på sommaren ligger min man och jag i spapoolen med en drink eller bubbel på kvällarna och ser solen gå ner i havet. LYX!!!!

  1. Gud! Är inte det varmt att bada m 25-30 grader i luften 😅 ??!! Vi använder bara vårt på höst och vinter.

   1. Hahaha…jo fast när man tagit ett dopp i havet eller varit ute och tokåkt i båten är det urhärligt!

 13. Har ni inte tittat på serien om hudvårdsprodukterna där de flesta från de dyrare märkena inte har någon effekt alls jämfört med vanlig Nivea. Tänkvärt när man gör reklam för dyra produkter.

  1. Fast jag upplever verkligen skillnad på olika produkter. Å jag ser skillnad framförallt. De flesta produkter i det programmet gjorde skillnad till det bättre även om det var marginellt. Så kanske det blir det som avgör 👌👌

  2. Det är verkligen skillnad på bra och typ Nivea. Hade jag bara använt typ just Nivea hade jag haft noll lyster och huden hade varit snustorr. Sen finns det säkert dyra produkter som inte är bra men just Nivea och liknande passar verkligen kunde alla. Jag använder Glowid produkter och de har gjort sååån skillnad på min hud. Våga prova annat än sådant som köps i mataffärerna.

  3. Jo jag har sett den och det är tråkigt att svt hade chansen att göra något bra men gjorde bort sig totalt. Dels använde de produkterna under alldeles för kort tid och dels använde de krämerna fel. Retinol (som har en bevisad effekt och används inom sjukvård, du kan alltså få det på recept) har som bieffekt att huden blir torr och flagar. Det är inte produkt som tillför fukt och alla tillverkare är noga med att skriva i bruksanvisningen att det ska vänjas in samt användas tillsammans med krämer som ger fukt. Det är ganska självklart att Nivea ”vinner” om man tittar kortsiktigt på vilken produkt som får huden att se återfuktad ut. Du kan liksom inte jämföra citron med godis och sedan påstå att godis vinner för att citronen inte smakar sött.

 14. Byta hudvård kan man absolut göra, speciellt inte om man inte är nöjd. Är man däremot nöjd finns det ingen anledning till att byta. (mer än att man kanske är nyfiken på annat.) Det tar ca 30 dagar för cellförnyelsen, att huden vänjer sig/man ser resultat av en hudvårdsprodukt så att byta var tredje månad är kanske inte heller optimalt. Men man gör som man vill. Finns mycket kul att testa. Är man nöjd med det man har och ser resultat, byt inte! Man kan alltid lägga till en produkt istället. T.ex mask, booster eller essence.

 15. Nä, jag är tvärtom! 🙂
  Jag tvättar aldrig ansiktet på morgonen för då blir huden röd och flammig. Tvättar och smörjer och grejar alltid på kvällen (gärna dusch eller bad då med) och sen är huden perfekt på morgonen. Bara på med ögonkräm och hudkräm och sen make-up. Håller dock med om att håret är en mess då, men så får jag ha det 😉

  Inte testat bioline, kör Filorga, men borde kanske testa att ”chocka” huden med något nytt.

Comments are closed.