1-2-3 SOMMARGLOWET

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Som. jag skrev förra inlägget så är det. ju viktigt att smörja in sig rätt (och med solskydd! Glöm inte det!!!) för att få huden att må bra och få lyster! Men så klaart kan man ju alltid bättra på med lite härlig make up och ovan ser ni det jag använder på sommaren när jag vill vara lite extra snygg! Detta är ett s å bra kit och jag älskar´t. Behövs vare sig mer eller mindre. Hur lång tid tog det förresten inte för mig att förstå att jag ska ha en f l y t a n d e brozner? Extremt mycket lättare och naturligareatt applicera, ni måste testa…

.

.

.

På sommaren använder man ju knappt foundation men ibland så vill man ju ha det då med och detta min absolut bästa rekommendation! Provat maaaassor och det mesta blir inte bra på min hud. Det blir för pudrigt (hatar det), det blir för tunt, för kladdigt, det lägger sig i linjer och det absolut vanligaste – foundations vill inte smälta ihop med min hud utan rullar runt liksom ovanpå. Denna åetnfukytande pärla till foundation är det bästa och den är extremt dryg. Använder lite och fuktig beautyblender och får ett helt jämt perfekt lager. Cliniques Even Better Refresh Hydrating & Refreshing makeup. Jag har färgen Oat. (Nu är denna dessutom på hela 30% rabatt så passa på!)

NU ..

.

.

Ny concealerfavvis som inte heller lägger sig i linjer öht! Liksom lätt men rejält täckande och ljusar upp kring ögat och minskar linjer Jag har färgen 04 Natural fair i  Clinique Airbrush Concealer

.

.

.

Närbild på min hud med bara de två Cliniqueprodukterna ovan!

.

.

.

Mest naturliga bronzern ever! Också EXTREMT dryg. Applicera i lager för att få den effekt du önskar! Inga fläckar, inget pudrigt, inget överdrivet bronzerglitter utan finfin l y s t e r.  Bare Minerals Bare Pro Glow Bronser

.

.

.

Tips på somrig härlig ögonskugga med ljuvlig palett som INTE lägger sig i linjer och är lätt att få finfin? Naturlig look eller Smokey eyes – du väljer. Bare Minerals Gen Nude Eyeshadow Palette

.

.

.

Dags att cykla ner till hamnen för att äta somrig middag! Upp med håret i en slarvig tofs så är jag klar. På läpparna har jag Cliniques Pop Lip Colour i färgen Nude Pop som håller färgen och perfekta upp till 8 timmar!

.

.

Sist men inte minst en dusch över hela ansiktet med Eight Hour ansiktsvatten från Elisabeth Arden!

.

.

Nu packa packa packaaaa – imorgon åker vi ner genom Europa till France tjohoooo!

.

KRAM

.

.

..

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “1-2-3 SOMMARGLOWET

 1. Så fräsch Petra, det syns verkligen att du tar hand om din hud! Ser härligt solkysst ut också, har du BUSat för det kan väl inte enbart vara bronzern som ger så djup färg?

  1. Tack va du är snäll! Det är BUS också absolut. Ida Wargs spray😘😘

   1. Tack för svar!🙏Ska nog bannemig ta och testa den där sprayen, så jämn och naturlig färg👍😃

 2. You always take great care of yourself, which is nice for a woman to do.
  Love that green top on you.

 3. Men wow vilken hy du har. Glowet!!! Några tips på salongsbehandlingar som hjälper till att minska uppsynen av porer? (om du vet någon så klart)

  1. Åh vad snäll du är💕 Jag gör bla dermapen för att få bra lyster och så kan jag verkligen rekommendera Foreos Luna – den har gett mig riktigt bra på porerna! Har använt i någon månad och det syns verkligen👌🏼

 4. Fin!! Å toppen är så snygg på dig!!
  Älskar bareMinerals. Prova en foundationborste, typ som en större rougeborste. Blir jättefint fördelat både med foundation och tunnare bronzer. Använder bareMinerals complexion rescue. Har natural 05. Helt fantastisk 👌😊 vet inte om du gör det men jag ber alltid om prover istället f att köpa på plats. Har sparat mig 1000-tals kronor.

 5. Är liksom du galen i hudvårdsprodukter. Min nya foundation, Estee Lauder, Futurist hydra rescue, bästa bästa, köp👌👌👌 Trevlig resa🥂

Comments are closed.