NU – ROADTRIP NER TILL VÅRT FRANCE!

.

Sista koppen kaffe innan hopp in i fullpackade bilen! Småhektisk morgon med jobb som ska fotas, antigentest som ska tas, skor som plötsligt ska bytas, ny dator som måste köpas, paket som ska hämtas och så genomgång och 100 uppmaningar till två storisar som vi lämnar hemma! (Lolo flyger ner till oss om ett par veckor<3) Allt som ska vattnas och styras med här hemma och larm och diskmaskin, tvättmaskin, städ, slänga sopor osv osv. De vet ju allt det där men kan ju aldrig vara säker så bäst att tjöta lite extra!! (de bara suckar och ler:)

.

.

.

Moje är SÅ pepp på att åka ner till vår gård! Och på att åka färja ikväll och b i l a, spännande värre… Jag hoppas bara att allt ska gå bra med resandet med intyg osv, det är ju en liten process det är att resa nu och olika bud i olika länder som ändras hela tiden (Vi passerar Tyskland, Holland, Belgien och så Frankrike). Ska bara bli så himla härligt attt komma ner till Normandie igen och Haras de Shamrock Inn! Ingen har varit på gården sen vi var där förra sommaren (mamma och pappa har ju inte kunnat åka ner så klart) så det behövs verkligen att vi kommer ner och kollar till den (Det finns folk som sköter trädgård och ser till det allra viktigaste men ni fattar – ett stort hus och gård som stått obebott i ett år behöver öppnas upp och få en massa kärlek<3) Så snart – livet på landet! Men först ska vi ta oss dit:)

.

.

Ha en underbar 1:a juli!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “NU – ROADTRIP NER TILL VÅRT FRANCE!

 1. Önskar er en underbar tur till Frankrike. Det ser så ljuvligt ut varje gång ni är där.

 2. Trevlig resa! Obligatoriska frågan: varifrån är dina snygga kläder?!

 3. Trevlig resa ❤️🌸. Ska bli skoj att se bilder! Hoppas vi får ”följa med” 🥰

 4. Trevlig resa! Vet fler som kört till Spanien utan att bli kontrollerade en enda gång. Vettetusan om det är bra egentligen, men praktiskt för den som reser.

 5. Låter härligt. En liten undran, FHM avråder fortsatt från icke nödvändiga resor, hur tänker ni kring detta?

  1. Lägg ner nu. Det går att resa på ett säkert sätt. Det infördes dessutom Corona-pass 1/7. Kan vi inte sluta vara Corona-poliser och börja fokusera på annat här i livet?

   1. Jag har inget emot att vara ”Corona-polis” då detta kan drabba mig i slutänden. Igår gick WHO ut med att smittspridningen ökar i Europa, det är ju ett orosmoln i sig.

  2. Lena, det här viruset får vi leva med. Det försvinner inte. Uppdatera dig gärna om FHM:s rekommendationer – den formulering du hänvisar till finns inte längre. Allmänna råd för längre resor finns – att ta reda på vad som gäller dit man ska, att ha möjlighet att isolera sig på resmålet om man blir sjuk, att resa så smittsäkert det går osv.

   1. Exakt så.

    Men vet du, Lena; alla andra är trötta på pekpinnar och anklagelse. Vi är så många som gjort allting rätt och klarat oss trots att vi gått på restaurang och handlat i fysiska butiker. Så snälla, låt det vara nu. Kan du inte lita på vuxna människor kan ta sitt ansvar?

 6. Lena: fokusera på dig själv och dina närmaste precis som du alltid har gjort innan pandemins start. Utgå alltid ifrån att människor runt omkring dig är lika fantastiska som du tycker att du själv är och tycker du att det brister för någon så var säker på att även du brister emellanåt, det gör vi alla!

  1. Ja vårt France som i vårt Franska lantställe! Som vi sagt sen jag var 14 år i min familj då min pappa ärvde gården i Normandie av min farfar.

Comments are closed.