FÄRJA GÖTEBORG-KIEL

.

Här vaknade vi upp denna fredag efter en riktigt god natts sömn ute på havet! Alla sov som stockar i vår fina hytt och jag måste verkligen slå ett slag för att åka färja sträckan Göteborg- Kiel om man ska ner i Europa med bilen. Båten går vid 19 på kvällen och det är precis algom tid för att äta middag, shoppa loss i taxfreen (tror vi köpte godis och leksaker för typ 2000 kr igår kväll så direkt billigt är det kanske inte haha men ändå:) ta en drink i baren och mysa på hytten. Vi har bott de senaste resorna på Yacht Clubavdelningen och de svithytterna är så fina! Perfekta när man reser med barn – rymliga med dubbelsäng med Duxmadrasser och grejer, zzzz. Sen när man vaknar är det dags för frulle innan man rullar av nere i Tyskland (dock icke jättegod frukost på färjan – vad är grejen med att servera pulveräggröra, plastig ost, vattnig juice, smaklöst kaffe och sura bacon? Fyyyy)

.

.

.,

Framme i Kiel! Himla mysigt att åka färja (särskilt när man ogillar att flyga) och väldigt lite folk.

Skönt klädd för måånga timmar i bilen idag (byxor Boss, tisha och sneakers GANT)

.

.

Nu rullar vi på här på Autobahn och jag nynnar Genom ett regnigt Europa och letar ny podd…. Tips kanske?? Gärna ROLIG som Ursäkta med Edvin Törnquist & Johanna Nordström! Som för övrigt plötsligt var hemma hos oss för någon vecka sen! W o w. Gissa om tjejerna blev glada, Lolo älskar ju verkligen också Ursäktapodden:)

.

.,

Hoppas ni får en härlig fredag snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

 

6 kommentarer till “FÄRJA GÖTEBORG-KIEL

  1. När vi bodde i Tyskland åkte vi alltid den vägen med färja, så skönt att få sova hela natten. Idag tycker jag dock att autobahn är riktigt läskigt, folk kör så himla fort och det blir tvära inbromsningar. En gång krockade någon bredvid oss, de hann inte stanna. Jag ser fram emot dina uppdateringar från Frankrike, visa oss mycket, det är jag tacksam för 🙂 Det är härlig inspiration!

  2. Så skönt att vakna utvilade. Är också lite skraj för autobahn. Kör försiktigt, om det är du som kör. Annars får du be Henke köra försiktigt. Ha en fin semester!

  3. Så härlig semester ni har framför er och jag hoppas på många fina inlägg från underbara France. Jag njuter av att få följa med lite på er resa och få se alla fina bilder från vad ni gör, nästan som man själv är där. Jag håller med övriga, kör försiktigt! Tycker autobahn är superläskig att köra på så var försiktiga!🤗

  4. Vill tipsa om podden Är din pappa singel! Alltid kul ämnen och härliga gäster, skrattar högt!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg