LEVER FRANSKT

.

Trouville idag!

.

.

Bonjour mes amis!

.

Yepp nu är vi på plats i vårt Frankrike igen och har startat vårt franska liv!

..

Har man varit så himla mycket på samma ställe som jag har här nere så har man sina måsten och det som är ”vårt”. Som brasseriet Le Central nere i Trouville! Alltid som vänligt och trevligt och fullsatt och gott och extremt franskt. Jo det är turister här men bara franska såna! Inte alls lika posh ställe som brassierierna i tvillingstaden Deauville men ni vet – genuint. Hit går pappa helst och han och mamma är stammisar. Helst ska man äta fisk eller skaldjur (herregud stället ligger ju nästan på kajkanten precis utanför fiskmarknaden) och idag blev det som så många gånger Moules Frites! Finns ingenstans de gör så god sådan med massa smörstekt gul lök i grytan mmm

,

,

 

.

Känns bara s å hemma här och njuter 100%! Inte så stor skillnad här nere mot förra sommaren när det gäller Covid. Alla måste bära munskydd inne på offentliga platser och affärer och restauranger precis som då men det är lite mer ”slappt” (de hänger lite hur som) Känns skönt att man är helt vaccinerad iaf

.

.

.

M U M S! Frankrikes korv med mos typ:)

.’

.

Nu är vi tillbaka här på vår gård uppe på kullen och har söndagsmys! Massa med goda ostar och rosé som kvällsnacks och snart en mysig deckare på tv:n (Ingen riktig sommar utan bra deckare på kvällarna:)

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “LEVER FRANSKT

  1. Skönt att ni kom fram ordentligt👍 Hoppas ni får en underbar vistelse på er gård❤️🤍💙

  2. Ååå Moules Frites, godaste som finns!😊 Njut av semestern!🇨🇵😎

  3. J’adore la France! Oh är dessutom fransklärare! Och vilket vackert hus! Många utropstecken blev det …

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg