SKÖNA DETALJERNA

REKLAM FÖR JOTEX

.

Svart vas här, glaskaraff här, morgonrock här, linnekudde med frans här, träbänk här, svart ledljus här och linneduk här.

.

.

Hallååååå alla sommarälskare!

.

Yes nu är ju tiden  bara den härligaste!!! Man lever ute så mycket det bara går och skapar mysiga uteplatser och då är ju detaljerna så viktiga. Hittade så mycket fint hos Jotex som jag visar ovan, sånt där som ger det lilla extra och den där sköna avslappnade sommarkänslan man bara vill och måste haaa….

.

Jotex har som vanligt så mycket fint till uteplatserna eller uterummet! Nu har ni hela 20% på ett köp med koden PETTRAJULY20 i kassan + 5% extra rabatt på röda priser och det gäller fram tom 31/7 (gäller ej elektronik)

.

Missa inte det!

.

.

.

ÄLSKAR den här vasen! Tung, rejäl och galet snygg. Passade perfekt hemma!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg