MÅNDAGENS

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Dagens jag på Bar du Soleil i Deauville! Jo jag var både gladare och bra nöjdare än jag ser ut jag lovar!!!(En del som tolkar in mycket just nu om man inte ser helt perfekt och happy ut på bilder så det är kanske bäst att skriva det;):)

.

.

.

Solbaren nere vid stranspromenaden har blivit en ny favvis! Sån där lyxig strandclubstämning med skön loungemusik och jättegod (dock lite onödigt pricy) lunch.

.

..

.

Dagens jag såg ut så här! Hittade en Såå söt volangkjol och matchande linne innan vi åkte ner och jag redan använt detta set massor! Till  detta sneakers från GANT.

,

,

.

Obeskrvivligt härligt att vara på just den här stranden, galet vackert och GALET stor och Moje gillar att bada i Atlanten också nu och vant sig vid vågorna! Mallig över det:)

.

.

Nu blir det Lotta på Liseberg och typ 10 nya spännande ostar jag hittade idag när vi handlade! Mums:)

.

.

Ha en mysig kväll vänner!

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “MÅNDAGENS

  1. Vad härligt ni har det 🙂 måste bara fråga vart är din fina bikini ifrån? 🙂 🙂

  2. Undrar hur resultatet av LPG behandlingen från förra sommaren har hållit sig? Hur ofta gör du underhållsbehandlingar? Vore jätte tacksam för svar, behandlingen kostar ju närmare 10 000 kr så vill känna mig säker att det håller sig under tid?

  3. Undrar också över bikinin och det fina halsbandet? Njut!☀️☀️☀️

  4. Du har många olika utseenden och ansiktsuttryck, vilket är ett stort plus som ”modell”. Att du får kommenterar om ditt humör och mående är för att du själv är öppen om livets skiftningar, tror jag. Inte för att man läser in det, utan för att du själv skriver ut det i text.
    Jättefin, lyxig bikini! ☀️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg