BLEKA TÄNDERNA HEMMA

REKLAM/ANNONSLÄNK NORDICFEEL

.

Jag och mitt tandblekskit här hemma! Har hittat ett busenkelt och jättebra med skenor som inte svider och retar tandköttet som jag måste tipsa om. Brukar bleka tänderna någon gång om året ett par dagar bara för att ja fräscha upp dem! Gör stor skillnad (sen går jag till tandläkaren checkar och putsar och gör rent ordentligt också:)

.

.

.

Dentaworksgelen  (finns här) är så effektiv! Här har jag bara blekt två x 20 min och det där gulaktiga är nästan helt borta – så skönt..

.

.

.

Så här tokenkelt bleker man tänderna hemma för er som undrar: 1. Värm tandskenan och forma skenan genom att doppa den i hett vatten tills den mjuknar. Dra då upp den och placera över tänderna. 2. Forma tandskenan! Tryck hårt med fingrarna mot tänderna medan skenan är mjuk så den formar sig efter dina tänder. 3. Applicera gel. Tryck ut en droppe gel i tandskenan för varje tand som ska blekas och placera skenan över tänderna. 4. Blek tänderna och max 20 minuter 2 gånger/dag tills du uppnått önskat resultat, normalt inom 7-14 dagar (Jag själv märkte alltså bra skillnad efter bara två dagar).

….

.

.

Just nu är det dessutom  hela 25% offDentaworks  hos skönhetsfavoriten Nordicfeel så missa inte det om ni funderar på att bleka tänderna!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “BLEKA TÄNDERNA HEMMA

  1. Det är nog sällan du ler med öppen mun? Ser annorlunda ut! =) Var försiktig med blekningen, är man lite äldre blir tänderna lätt lite genomskinliga och drar mer åt grått ist när man bleker dom. Emaljen tunnas ut med åren.

    1. Har inte direkt med åldern att göra, detta kan hända även unga som bleker för ofta, dricker mkt energidrycker/läsk/juice osv som fräter på tänderna. Men ja, man ska vara försiktig med hemmablekning. Bättre att gå till en tandläkare och göra det där.

      1. Maria: ja det kan hända unga som dricker mycket av de drycker du nämner. Men med åldern kommer det oavsett efter åratal av mat och dryck och tandborstning.

        1. Fia: jag har haft patienter som varit 75+ som blekt tänderna utan att de blivit grå eller genomskinliga. Zoomar du in på Petras tänder ser inte emaljen särskilt tunn ut även om det är svårt att säga så här på en bild. När du skriver ”…är man lite äldre…” vill du då varna den stora massan av pensionärer 75+ som läser Petras blogg då för Petra är ju inte direkt gammal själv?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg