TVÄRFÖRKYLDA & BACHELOR

.

Alltså jag är så gaalet förkyld idag! P j u h. Ni vet när näsan och ögonen rinner konstant och man nyser oavbrutet och inte hör ordentligt? Som att det är vadd i öronen. Ont i halsen men ingen feber dock vilket är skönt (och provsvaret var negativt när det gäller Covid, det viktigaste) 4 av 6 är lika krassliga här hemma så det är värsta sjukstugan hos denna familj!

.

.

.

Bea och Moje ligger i tv-soffan där uppe och jag hänger nere på källarplan och hur kul är det inte att nya svenska Bachelorsäsongen är igång!? Har ni hunnit se? Man måste ju älska Bachelor och i år verkar ju faktiskt båda B-killarna vara bra härliga och tjejgruppen precis ja som den ska vara – så bra castat! Dvs alla är inte kanske de gulligaste utan ja mer som tvärtom..  Men hade det inte varit några haggor med så hade ju det programmet varit rätt trist!:) (Undrar förresten om de medvetet tar rollen som ”bitchen” eller om produktionen styr? Hm..)

.

.

.

Nu är det dags att kila upp och ta en till cocktail av ingefärashot/Alvedon/nässpray men ha en fortsatt fin måndag tjejer!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “TVÄRFÖRKYLDA & BACHELOR

 1. Usch då men krya i sjukstugan🌻. Har inte sett bachelor än:) här har vi kollat på danska serien ”Singletown” – helt onödigt program men tidsfördriv ;). Mysigt har du iallfall där i sjukstugan källaren! Filten var är den ifrån? Massa krya å hoppas få se lite höst klädes tips när du piggar på dig😘🤩 🍂

 2. Har aldrig sett ett enda avsnitt av ”Bachelor”, förstår verkligen inte hur man vill utsätta sig för det. Räcker att se några små reklamsnuttar så sitter man med skämskudden.

   1. Du verkar ha lätt till skratt eller mer hånskratt kanske. Skönt när man kan glädja andra.

 3. Ååå fan, varför sa du att det börjat för! Nu sträckglodde jag på bachelor igår 😅
  Det är skämskudde men ändå så bra! Man kan säga att glow har tagit en ny nivå 😅
  Krya på dig er! Man har ju nästan glömt hur det är att vara sjuk.

 4. Här är också förkylt men med negativt Covid test. Måste se Bachelor. Själv plöjer jag Down Town Abbey IGEN… tycker det är en fin serie med fina skådespelare.

  1. Jaaaa, så bra och mysig! Såg den non-stop när jag var höggravid med Moje (tom inne på förlossningen haha) så den ligger mig varmt om hjärtat. Krya!

 5. Hej,
  Usch ja förkylningarna kommer som brev på posten när skolor och dagis börjar igen….Sköönt men barn som flugit ur boet 😉
  Bachleror inte min grej, inga reality trams här. Gillar deckare och alla möjliga konspirationsgrejer HAHAH tur att vi alla är olika. Krya på er alla!

  1. HK Living kommer båda vita lamporna ifrån och lyktan på bordet är från Skogsberg & Smart😘

 6. Krya på er allihop! Jag vill inte alls vara sur och tråkig på nåt vis, det är snarare så att det känns som om jag blir lite orolig, men jag tycker ni är sjuka och förkylda väldigt ofta… jag har barn i nästan samma åldrar, och jämför och därför tänkte jag att det kanske kan vara något som orsakar det? Well, det behöver ju inte alls vara ”nåt” kanske bara en massa virus från dagis/skolor/etc.? Iallafall önskar jag er en ”speedy recovery”!

Comments are closed.