PÅ BENEN IGEN & FOTBOLLSTRÄNING

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX

.

Ikväll här på gatan i stan! 25 grader varmt (men huur underbart?) och dags för Maurits fotbollsträning. Eller det är väl mest fotbollslek men han gillar det! Får liksom lite ”attityd” när VSK-kläderna åker på haha, lilla plutten. Man försöker ju vara lika ball men hopplöst som mamma liksom:) (Och nu mår jag nästan helt bra igen! Bara lite hosta)

.

.

.

Jahaja, nu var det alltså dags för 4:e b barnet att kicka igång aktvitetskarusellen! Får typ småpaniik för hur många väskor har inte redan packats och huur många träningar och uppvisningar och matcher osv har det inte varit?? Tennis, handboll, taekwondo,  basket, fotboll, dansklasser för alla, kör, scouter, piano osv osv. Nästa höst börjar skolan också. Igen. Bara att komma tillbaka till lilla Fridnäs och ”Hej, hej här är jag” Igen! 15 år efter Trulle började nollan där….HERREGUD det är galet

.

.

.

Galet fast mest roligt faktiskt att vara äldsta mamman! De andra mammorna i min ålder skaffar sommarställe på Rivieran eller  Spanska solkusten eller kanske en hund eller katt eller båt eller husbil och ja nya intressen och ja s o f t a r medans  jag fortsätter barnliv och aktivitetshetsen i evigheter här (Inbillar mig att det kanske ev håller mig ung haha, pjuh;) Får väl ta det om 10 år! Men äälskar verkligen att vara med min lilla mysiga Mojesladdis<3

.

(Gillar ni förresten min onsdagens? Tröjan med puffärm hittar ni här och byxorna som sitter s å bra (hög midja och lite cargostil) finns här. Kängorna är gamla från ATP Atelier)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “PÅ BENEN IGEN & FOTBOLLSTRÄNING

  1. Men lägg av vad allt sitter snyggt på dig, Lindex bästa modell helt klart ( buhääää, jag blir nästan avundsjuk, fast ja, på ett snällt sätt förstås 😁)

  2. Det ser ut som om småbarnslivet gör dig gott ❤️❤️❤️❤️. Så fin outfit ❤️. Fast du är snygg i det mesta. Mvh Åsa

  3. Jag förstår inte, hur snygg kan man vara egentligen!?!😍 Jag förstår inte heller hur du ens får för dig att prova vissa av plaggen på Lindex, dom ser ju ibland rent av fula ut, iallafall på deras sida på nätet. Men sen när du tar på dom så bara Wow!🤩 Hoppas du får en fantastisk helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *