SMÅ PASTELLER

.

När man har rätt monokrom färgskala i sitt hem, som jag då, så är det ju så lätt att poppa till den! Ett par lavendelfärgade ljus och en maffig hortensia i samma ton så blir det ju direkt mycket roligare:) Nej men just den här färgen är ju såå snygg mot våra väggar, de drar ju lite åt svagt svalt rosa-beige..

,

,

.

Hittade så snygga bra ljusstakar från Skultuna! Har letat ett tag efter såna små låga enkla som inte döljer middagssällskapet (och som inte tänder eld på taklampan) Heter Objects och finns lite överallt (även i svart och guld)

.

.

Hoppas ni har en fin fredag vänner! Min är inte direkt tip-top (oorkar inte gå in på varför) men hoppas på en härligare lördag istället.

.

Njut nu kvällen så ses vi imorgon igen<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *