HÖSTMYSIGT SOVRUM

REKLAM FÖR JOTEX

Nu är höstmyssäsongen här and I love it! Eller kanske inte kylan och blåsten då och färre soltimmar etc men att mysa inne det äälskar jag. Sen så är det ju bästa säsongen för att fixa lite nytt hemma och som ni ser så har jag gjort en makeover i sovrummet! Snabbt som bara den gick det, upp med massa ny fräsch färg (som jag redan hade hemma för det är min absoluta bästa färg HoP No filter hos Nordsjö som vi ju även har i hela vardagsrummet) Så snurrade sängen runt ett varv och står under snedtaket och så lite nya skåp. Kommer bli mer nytt (sänggavel letar jag som en tok efter och så vill ja ha ny matta, nya sängbord, nya lampor men det kommer när jag hittar det jag söker!)

.

,.

..

Hos Jotex hittar man massa snyggt till sovrummet som tex mitt nya sköna överkast! Med bubbligt mönster som påminner om stenig Gotlandsstrand och sååå prisvärt (finns här)

..

..

 .

Måste ju tipsa om den här maffiga lyktan! Alltså den är så cool och ett riktigt blickfång med de där händerna som kupar ljuset (så häftig tänd också). Ni hittar lyktan här

.

.

.

Jag har ju så klart en rabattkod åt er hos Jotex:

PETRASEPT30 som ger 30 % rabatt på ett helt köp & 5% extra rabatt på röda priser. Ej giltig på elektronik. Giltig till 30/9.

.

.

.

Lite fler smakprov vad ni hittar i höst hos Jotex: Lampa här, påslakan här, pläd här, kudde här, vas här, ljusstake här och glasvas här.

.

.

Nä hösten är ju inte så tokig ändå! Undrar vad jag ska göra om nästa gång… (känner mig såå på g nu när det gäller inneliv och inredning:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “HÖSTMYSIGT SOVRUM

  1. Så jäkla snyggt, som alltid! 🥰 Och byrån är riktigt snygg, vad heter den? Var inne på Ikeas hemsida men var så svårt att se på bilderna vilken denna var.

  2. Vad fint, nu vill jag också göra om sovrummet. Men jag kör lite hållbarhetstänk och köper inte nytt utan köper på loppis eller auktion eller återbrukar det jag har. Bra för miljön också. Mvh Åsa

  3. Å vad fint. Jag håller på med en make over i mitt sovrum sen min man hastigt gick bort för ett tag sedan. Väggfärgen måste jag kolla på om den skulle passa hos mig.

  4. Så himla snyggt, som alltid! Trodde det var Åsa Ingrosso på bilden först, men såklart det inte är. Ni är lite lika på håll.
    Vill också göra om i sovrummet, eller de 2 rummen på övervåningen, men väntar då vi ska slipa om golvet där. Dumt eg..går ju fortfarande att måla om : ) men vi har så mycket att göra i rabatterna på tomten och lite tid, så det får bli ett vintergöra, tror jag.

  5. Everything looks very nice, my husband and myself are both 68, and we still like change things in and around our home.

Comments are closed.