STÄNGNINGSDAG

.

Idag är det (visst)  stägningsdag på föris! (Varför glömmer jag alltid dessa? Tur att vi har bästa förispersonalen som alltid påminner dagen innan, är ju några ggr då man ryckt dumförvånat i de där skol och förisdörrarna:) Så jag och min Mojelito har tagit låång sovmorgon och går fortfarande runt pyjamas och mjukiskläder (Mojes underbara med spinkiga katter köpte jag på Petit Bateau) Så mysigt att bara hänga vi två och snart ska vi vi ta en cykeltur i solskenet! Ska bara byta om och fixa snabb lunch åt oss två (enkelt gjort med Moje eftersom han typ matvägrar – Scans köttbullar och Idealmakaroner funkar;)

.

.

.

Mycket bus med den här killen! Moje är så himla go & glad och nyfiken (vill veta allt) och pratig och otroligt kramig och kelig- älskar att han är så himla gosig!

.

.

.

Som sagt vi har riktigt sån perfekt septemberväder här i Småstaden idag så nu måste vi sätta fart här!

.

.

Önskar er en härlig lill-lördag alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “STÄNGNINGSDAG

  1. Jag kan inte styra upp mitt liv om jag inte la in allt i almanackan i telefonen. Ett tips i all välmening

  2. Snygg soffa men konstiga propotioner den passar inte rikitgt i det rummet ser väldigt låg ut i förhållande till fönster.

Comments are closed.