MJUKT & SKÖNT & SLOUCHY

REKLAM FÖR ELLOS

 

.

Dagens denna lite gråa torsdag! Mjukiskläder och skönaste vita teddyjackan, ett så himla smart plagg just den här tiden inte sant? Passar perfekt när man bara vill dra något lagom varmt, lätt och skönt över sig. Jag är ju s å svag för just sköna kläder och efter de senaste åren är man ju liksom fast i softa snygga loungewear!

.

.

.

Och man kan ju lätt piffa till myspysoutfits med lite balla skor! Varför inte ett par höga slouchyboots! Vääldigt hett i höst (mina i mocka är dock gamla från förra hösten:)

.

.

.

Min topp hittar du här, matchande byxa här (både byxa och topp har smart knyt i midjan som gör att man får lite markerad midja) och teddyjacka här.

.

..

Annat loungewear man absolut vill glida omkring i höst: velourtop här, velourbyxa här, cardigan här och byxor här.

 

Alla kläder kommer från Ellos där jag just nu hittar såå mycket i just temat snyggt-bekvämt! Som vanligt när det gäller så gäller: En rabattkod som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/9.

Koden ni ska använda i kassan denna gång är: PETRASEP

 

.

.

Nu ska jag inte mysa utan glida ner i tvättstugan i källaren här och ta tag i en ENORM hög av nytvättad tvätt som behöver sorteras, vikas och stuvas in i 6 olika garderober! Oh my. Finns det något tråkigare än att vika tvätt btw? Jo stryka, det är ju äännu tråkigare! Städar hellre hela huset typ:)

..

Men vi ses imorgon igen och då har vi ju fredag igen – hurra!

..

KRAM
,

,

,.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “MJUKT & SKÖNT & SLOUCHY

 1. Händer inte att jag sorterar in andras kläder i garderoben; det får var och en göra själv. Tom 10-åringen. 😊

 2. Kan inte låta bli att fråga om du verkligen använder kläder från Ellos och inreder med varor från Jotex? Känns inte riktigt som din stil och smak……

  1. Jag handlar inte på Ellos pga deras betalningsmodell som jag tycker är ohederlig, men hade de inte haft det hade jag gärna handlar där. De har ju verkligen allt från egna billigare märken till designers som Dagmar, Ida Sjöstedt, Tiger osv. Menar du att Petra är för fin i kanten för exempelvis By Malina eller Second Female när de beställs från just Ellos?

   1. Har aldrig handlat på Ellos för jag vägrar betala frakt. 😊 Hur är deras betalningsmodell?

    1. Jag har nog aldrig betalat frakt, men jag var medlem så det kanske är skillnad på medlemmar.

     Det jag inte gillar är att enda sättet att slippa betala ränta är att betala direkt vid beställning, dvs jag som konsument tar en betydligt större risk. Man kan beställa mot faktura genom konto men då får man betala ränta från dag 1, dvs innan man ens fått fakturan. Jag vill aldrig delbetala eller liknande, då förstår jag ränta, men jag väljer att handla hos företag där jag kan betala efter leverans. Så var det iaf sist jag kollade så det kan ha ändrats.

     1. Man kan betala mot faktura och betala 19kr i fakturaavgift, inga andra räntor. Och man har fri frakt om man handlar för 499kr, inget ”medlemskap” för det villkoret. Jag handlar enbart märkesvaror från Ellos, bra rabatter, men Ellos egna varor köper jag aldrig.

 3. Får du inga andra samarbeten längre? – känns lite B och ganska trist med både Ellos och Lindex.

  1. Men alltså!?!🙄😂 Vilka samarbeten hade du velat se henne göra som är tillräckligt exklusivt för din smak?

  2. Tycker inte det är B. Att Ellos å Lindex är B är något gammalt du har kvar i ditt tänk. Mycket snyggt på båda kedjorna. Det sträcker sig också ut till människor med en vanlig ekonomi.
   Snälla,vidareutveckla din tanke en aning. Vill verkligen veta hur du resonerar 🤗

 4. Det tråkiga med sånna här inlägg är väl ändå köpta rekommendationer, påträngande reklam och konsumtionshets?

  Stå och posera och verka jättenöjd när alla vet att ”influensern” får betalt för att göra det… nej tack!
  Tack och lov finns det fortfarande några inlägg kvar som inte bara går ut på samarbeten. 🙏🏻 Tyvärr inte så många kvar här bara nu för tiden.
  Tacka veta jag förr när reklamen alltid var tydlig och avgränsad och inte bakades ihop med inläggen.

  /Ärliga bitterfittan med sina 28 katter 🤣😸😼

Comments are closed.