YES MORNING SHOW ÄR TILLBAKA & FRÅGESTUND!

.

Hösten är ju v e r k l i g e n seriernas tid! Jag och H älskar attt titta på serier ihop och hittar vi något riktigt bra så kan vi sträck-kolla (och ja knappt prata med varandra haha) varje kväll i ett par veckor. Gärna på Macbooken tillsammans i sängen när Moje somnat (med serien på H´s mage – det är viktigt så att jag kan somna bredvid. Somnar 80% av tiden så, det mysigaste jag vet!) Nu har ju sprillans nya säsongen av The Morning show  med Jennifer Aniston kommit idag också hurraaa! Finns på Apple TV+. Första säsongen var ju sååå bra så jag hoppas massor på den andra… (ska börja titta ikväll)

.

.

..

.

Sen så kan jag tipsa om psykoligska thrillerserien Close to me på Viaplay! Sååå spännande. Har bara sett 3 avsnitt iofs men jag älskar kusliga känslan med den och Connie Nielsen är s å bra (och s å jäkla snygg) Baserad på Amanda Reynolds bästsäljande roman. Snyggt filmat, vackra människor och miljöer..

.

.

Så två serietips bjuder jag på denna fredag! Förresten vad säger ni om en liten frågestund bloggisar? Var ju eeevigheter sen så kanske är det något ni undrar? Fråga bara på så lovar jag att svara<3

.

.

Ha nu en härlig fredagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

34 kommentarer till “YES MORNING SHOW ÄR TILLBAKA & FRÅGESTUND!

 1. Hej
  Tack för en mysig blogg med en härlig blandning! Jag undrar vad du har för utbildning och vad du jobbat med före bloggen eller om du har nåt annat jobb vid sidan om bloggen. Ha det gott!

 2. Toppen med frågestund! Jag undrar var du hämtar din trädgårdsinspiration ifrån, förutom din mamma🌱😊, samt vilket ”dyrinköp” 💸 du ångrar mest?🤗

 3. Tack för en härlig blogg som ger mycket inspiration! Jag har följt er på Elsas Entourage sedan start tror jag, och funderar på de övriga bloggarna, har de slutat? Anna Storm och Att vara någons fru uppdaterar ju, och banditen följer jag på instagram. Men de övriga, har de slutat? Tyckte det var så mysigt att komma till ert ”rum” och läsa alla olika bloggar😊

 4. Har precis testat på att göra filler i läpparna för första gången i mitt liv (är lite äldre än du!) och är mycket nöjd, vill gärna behålla det såhär lagom. Är därför lite nyfiken på hur ofta du ”fyller på” dina läppar och med hur mycket produkt varje gång? Du är verkligen så himla fin Petra, tycker inte man ser när du gjort nåt just med läpparna eller att det blir för mycket. Vill också tacka för din fina blogg, har följt med länge och uppskattar hur du bjussar på ditt liv. Det är så inspirerande!❤

 5. Som den hudvårdsnörd jag är måste jag få fråga om det finns någon särskild favoritbehandling och även hudvårdsprodukt som du känt att wow, här hände nåt som både syns och känns. Det känns som att du har provat en hel del och vore intressant att höra vad som funkat lite extra bra på din hud!

 6. Jobbar du heltid? Hur fördelar ni hemsysslor o övrigt som tex fixa frukost/lämna/hämta på förskola, följer med barnen på tand/läkarbesök, hjälper till med läxor, skjutsar/följer med på barnens träningar o utv.samtal i skolan, vem nattar osv?

 7. Tack för inspirationen! Tankar kring vad man kan bidra med kring den globala miljön. Hälsningar en följare med klimatångest för sina barns skull ❤️

 8. Jag undrar var du köpt de fina svarta gardinstängerna i ditt vardagsrum samt de vita linnegardinerna?

  Sedan undrar jag vad det är för snyggt rosa läppglans/läppstift du bär på i stort sett alla dina bilder, verkar vara en perfekt rosa färg.
  Tack för en mysig blogg, alltid så mkt inspiration💕

 9. Hej! Jag undrar var ljusstakarna som står på din öppna spis på Instagram-bilden du la ut den 17. september är i från? 😅 Tack för en superinspirerande og välskriven kvalitetsblogg!! 💕

 10. Jag blev också mycket glad över att hitta en ny säsong av The Morning Show! Jag började titta på det första avsnittet men håller på att bli galen av textningen, med sina (frustar) (fnyser) (skrattar) mm?! Den känns som en syntolkning – eller är det bara jag? Jag får väl ta bort textningen helt och träna på engelskan istället!

  1. Du kan ändra det☺️, pausa, klicka upp så får du alla alternativ på textning. Den höll på att göra oss tokiga också innan jag fick bort det.

   1. TAAACK!!!!! Jag försökte förut men hittade inget. Nu när du bekräftat att det går så ska jag fixa det och njuta av säsong två.

 11. Hur nära är du dina bröder och deras fruar, har ni en bra relation?
  En förälders dröm är ju att barnen ska ha en nära relation även i vuxen ålder, att man alltid finns där för varandra.
  Men tyvärr är det ju inte alltid så.
  Tack för en inspirerande blogg som jag alltid kikar in på & har gjort i många år 💕

 12. Hej Petra
  Jag undrar om alla påhopp du får här ibland, tillexempel på ditt utseende, dina dyrare köp m.m….hur hanterar du det? Det är ju riktigt elaka kommentarer som du får.
  Jag gillar din blogg jättemycket och tittar in här varje dag. Ha en fin dag! Kram Marie

  .

 13. Hur reagerar du i röriga hem? Är du en sådan person som har inre kaos, yttre ordning? Jag mår som bäst när allt är tiptop hemma, men kan älska att komma hem till människor som har det lite familjärt rörigt liksom 🤗

 14. Du skriver ibland att du har uppdrag, deadline, jobb. Är det ett annat arbete som du har vid sidan om blogg/Instagram?

 15. Jag undrar vad det är för ram du har på din Baccantetavla?
  Tavlan/bilden ser nästan lite tredimensionell ut, är den inramad på något särskilt sätt?
  Jag har lite svårt att hitta bland dina kategorier på bloggen, när man tex ska kolla inköpsställen till din inredning.
  Vet inte om du uppdaterat där på länge?
  Ha en bra söndag🤗

 16. Hur känner man som bloggare när folk frågar om allt du har i hemmet eller kläder du använder? Blir det en känsla av gratisreklam då?
  Hur funkar det med samarbeten? Kontaktar du ställen när tex diskmaskin pajjar eller kontaktar dom dig för att dom har ett jobberbjudande? Ofta när något gått sönder hos dig och andra bloggare/instagramare så kommer det upp ett samarbete? Är det slump eller uträknat?

 17. Bara för att det är frågestund kan jag inte komma på en enda fråga😂, tycker jag får svar på det mesta i dina inlägg👍! Har ju hängt här i 12 år och får en sån där ”men jag känner ju Petra” känsla, fast man inte gör det på det privata riktiga sättet☺️ Man vet ju heller inte hur många du känner igen av dina följare vi är ju ganska många. Hur som helt U make my day💞
  Kram🍁☀️

 18. Hej! Vill du berätta något om hur det kom sig att du inte mådde så bra för en tid sedan och hur du mår idag? Hoppas att du mår toppen 😊! Kram och tack för en väldigt inspirerande blogg och insta!

 19. Det är omöjligt att söka på inlägg då du inte lägger dem i kategorier, hur kommer det si, skulle du kunna börja kategorisera?

 20. Ååh, då måste jag fråga igen: Klänningen som din dotter hade när ni var på Smådalarö? Den var så fin i modellen med snören och riktigt långa ärmar 🙂

 21. Jag undrar vad du tyckte om mattan ni köpte senast till sovrummet från Classic collection (den vita), vill ni byta ut den för att den dammar mycket och kanske därför inte så kul att ha i sovrummet? Vi har den i vardagsrummet och den löser verkligen mycket… ser ut som om vi har en långhårig hund hemma som löser päls 😀 vart ska du placera mattan nu?

 22. Vågar ni använda nya soffan normalt, eller har ni den som finsoffa där man inte får dricka eller äta alls?

  Vill ni inte bo i ert hus i Frankrike permanent? Känner du inte att man får för lite sol här i norden som är skadligt för hälsan?

  Favoriträtt?
  Favoritfärg?
  Favorit inredningsblogg förutom din egna? 🙂
  vilken kändis inspirerar dig?

 23. Jag vill köpa några riktiga inredningsklassiker hem till oss och undrar vad ska man satsa på och vilket märke? Vilka köp har varit dina bästa?

  Ångrar du något inredningsmässigt hemma hos er?

  Sämsta inredningsköpet du gjort?

  Vad skulle du aldrig vilja ha hemma hos dig i din inredning?

  Hur skapar man en fin trädgård i din stil?

  Har du nån fobi?

 24. Vilka färger har ni i badrummet eller badrummen om det är mer än ett?
  Vilka färger skulle du satsa på om du skulle renovera idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *