NERJA OM ETT PAR VECKOR

.

Yes om ett par veckor åker vi iväg på höstlov nere till vackra Nerja Spanien igen! Och i år känns det ju s å mycket mer avslappnat och ja bättre att åka ner… Ni kanske minns att vi var där förra höstlovet och nej det inte blev riktigt som vi tänkt oss. Andra vågen kom precis när vi åkte och under just den höstlovsveckan så blev det ytterligare restriktioner och ja det blev ju inte så som vi önskat. Vi åkte och allt gick bra men det visst man ju inte där och då… Fick väldigt mycket kommentarer och en del hat då också. Men jag förstår det och att många var frustrerade av situationen så klart! Nu träffade vi ju knappt några människor den gången (Förutom på det där läskiga SAS-planet. Fullt med folk var var det och ingen servering alls och inga toabesök och extremt mycket luftgropar och jag satt livrädd med Bingo Rimer som sätesgranne men han drog dock sin mask upp över ögonen istället för över munnen. Var väl trött stackaren men jag tänkte bara att NU kommer viruset. Eller så störtar vi. Ja fy, inte kul alls:/)

.

Men hur som helst, i år har vi hyrt detta underbara hus där nere! Ett par minuter från beachen bara. Svärmor och svärfar är redan nere och vi ska vara där tillsammans i 10 dagar. Våra vänner är också i byn, kommer bli supermysigt att komma ner (och nu gäller det bara att hantera flygångesten som redan gör sig påmind . Alltså FY f-n för den ”Jag kan flyga jag är inte rädd” Brrr)

Ska ni göra något kul på höstlovet vänner?

.

KRAM & GOD NATT ALLA

(imorgon är det ju redan freeedag!)

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “NERJA OM ETT PAR VECKOR

 1. Wooow så härligt med en resa för er igen! Vi var på Mallorca för några veckor sedan och det var fantastiskt. Jag minns vilken trist stämning det var för ett år sedan och ibland gick det helt överstyr med alla åsikter. Men vi alla har ju agerat utifrån våra egna förutsättningar i förhållande till de rekommendationer som funnits. Ingenting är ju svart eller vitt även om en del vill och tycker att det ska vara så. Ha en fin resa nu och ta ett glas chardonnay eller chablis innan resan OCH/ELLER ett glas bubbel så kommer det att gå finfint! Kram //Tina

  1. Fast vad du menar med våra egna förutsättningar förstår jag inte. Även om du har svårt att acceptera det, så var det samma förutsättningar för alla. Och jo, när det pågår en pandemi som skördar så många liv, så är det svart eller vitt, alltså glasklart hur man ska eller inte ska bete sig.

 2. Å va härligt med Spanien!
  Vi ska till Er på höstlovet 😉, vad rekommenderar ni för resturang vi har 3 barn ( 8,10 och 12 år ) . Finns det något annat vi inte får missa ?! Tack för en härlig blogg !

 3. Så mysigt med en resa 🤗
  Jag var en av dem dom reagerade väldigt starkt p att du åkte. Tyckte det var rent själviskt och jag hade reagerat likadant idag om läget såg ut som det gjorde då.
  Mest för att de flesta höll igen och tog sitt ansvar medans andra inte klarade av det utan struntade i sin omgivning och åkte iaf.
  Jag blev av m mitt jobb sedan 18 år. Inte sett mina föräldrar mer än 1 gång ute på julafton. Jag tyckte verkligen det var respektlöst.

  Men denna gång önskar jag dig en fantastisk resa ❤ men var ändå försiktig.
  Å ja, jag är fortfarande arbetslös 😴

  Kramkram

 4. Åh så härligt att komma iväg ner till värmen☀️ Slår vad om att ni får en riktigt fab trip😃

 5. Vi är bara hemma och firar Halloween på Grönan mm.
  Vi har lägenhet i Marbella inte så långt från Nerja men brukar inte åka ner på höstlovet för det är inget vidare med vädret där då men det kan ju vara mysigt ändå. Lite ljusare och härligt med miljöombyte i alla fall. Hoppas ni har uppvärmd pool annars blir nog barnen besvikna…

 6. Men så mysigt! Var nyss i Nerja och dess omnejd. Den lilla byn ovanför Nerja var så himla mysig, så gör gärna ett besök där om ni vill. Längtar redan tillbaka, alldeles för kost tur. Höstlovsveckan tar jag hand om barnbarn och får fina bloggbesök över helgen.
  Kram Helena

 7. Jag är barnfri så höstlov existerar inte i mitt liv. Oavsett så vågar jag mig inte på några resor just nu eftersom jag har gamla och sjuka i min familj. Det gick Covid på en avdelning på ett äldreboende här för bara någon vecka sedan. 8 av 17 boende dog, trots att de hade full vaccinering. En av de som arbetade där tog dessutom hem smittan till sin förälder, som dog bara 60 år gammal. Jag har fortfarande för mycket respekt för detta för att våga mig ut och resa. Hoppas dock att ni ska kunna njuta och ha en trevlig vistelse där. Lycka till!

 8. Som vi längtar dit. Hoppas vi hinner ses en sväng, kul om barnen kan hänga lite å vi hinner prata ikapp med en god 🍹 i solen. Träningskläder åker med, ska få med hela familjen på morgonjogg, eller kanske blir d tvärtom, de får tjata med mig.
  Varm kram fina goa tokiga snälla kloka Petra ♥️
  Ps, vi landar tor natt v 43

Comments are closed.