NÄMEN HÅLLA FREDAG!

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Tjohooo så var ännu en jobbvecka fixad och klar och det är äntligen härlig fredag igen! Fredagar är alltid veckans bästa dag men ibland är de ju liite extra och det är när den där riktiga sköna peppiga fredasgskänslan infinner sig!! När familjen är frisk och kry och när hormonerna inte frispelar och när månen är en kvart (och inte full) och jag snart har ett glas bubbel i min hand! När huset är nystädat och känns superfärscht igen och kylen välfylld och alla barnen är glada. När man redan ligger ett steg före med middagsfixet och ingen stress med något alls. Bara 100% mys!

..

.

Älskar denim! Gör ni också det? Och ljus denimtvätt får en ju att få riktig vårfeeling, mmm. Hittade en så himla ny snygg kortärmad jeansskjorta som passa mina jeans perfekt.

.

.

Gillar att den är lite kort och boxig men i mjukt skönt tyg! Fin att ha som en overshirt sen också med ett snyggt linne under. Ljus denim är förresten s å mycket tonår för mig och 80-tal. Kommer någon ihåg när man klippte isär sina jeans och sydde i revärer själv i något sladdrigt vitt lanskanstyg? Eller revärer snusnäsduk? D e t var fräsigt kan jag lova. Så sandpapprade man läckra slitningar och skar hål själv eller blekte med klorin i mammas tvättmaskin. Och så kom det snötvättade jeans och det var det enda man önskade sig ett tag haha..

.

Min jeansskjorta hittar du här (jag har strl S) och jeansen finns här (dessa är i strl 36. Samma modell jag visade häromdagen men i en ljusare tvätt och en mindre strl)

.

Önskar er alla en riktigt fin fredag nu!

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “NÄMEN HÅLLA FREDAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg