TVÄTT & PANIKRUM

.

Länge sen jag visade pics från min tvättstuga! Kanske inte det mest inspirerande och roliga stället haha (nä fyyy) men alltid är det väl någon som behöver lite tvättstuga inspo kanske? Är fortfarande otroligt nöjd med vår iaf, trots att det är det tråkigaste i världen att hålla på med tvätten (därför har jag satt upp världens kanske mest passande tavla haha. Cool va?) Skåp som rymmer allt och lite till och det mesta är från IKEA. Sen våra Siemesnmaskiner som doserar själv och styrs genom app osv är ju bara toppen. Synd bara att de inte laddar, plockar ur och viker också!:)

 

.

.

Tvättsugan och där bakom i rummet ligger gymmet och innanför det ”paniikrummet”. Minns ni hur vi bunkrade upp? Våren 2020, ett helt skafferi med överlevnadsgrejer. Allt svåra-tidergodis och panik-chips är sen läääng uppätet (tog väl någon månad haha) och jag tror att en hel del måste bytas ut nu. Typ mjöl och pasta och sånt, det håller väl inte så himla länge? Får nog ta tag i det där ja.

.

.

Nej nu ska jag springa ner en sväng i gruvan och stryka men vi ses ju snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

20 kommentarer till “TVÄTT & PANIKRUM

 1. Så mycket tid man spenderar i tvättstugan är det ju superviktigt att det är fräscht och pimpat🤗 Tack för inspiration🤎
  Kram

 2. Det är en supersnygg tvättstuga!
  Men jag förstår inte vad alla skåp och lådor är bra för? Behöver man så många eller är det mest för att det blir enhetligt och snyggt?
  Jag älskar att tvätta. Är jag låg, så slänger jag in en maskin med tvätt hahha. Känns så himla skönt, varje gång.

  1. Tänk så olika det kan vara, jag som har fem barn tänker varje gång att jag hade mer än gärna haft så många skåp! Kanske att tvätten göms bakom ett par av luckorna. Annars tycker vi samma, tvätta är mysigt! Och detta är en superfin tvättstuga! 👌🏻

   1. 😀 men vad skulle du ha i alla lådor som hör till en tvättstuga? Är bara nyfiken här. Tvättmedel och kanske fläckborttagning, klädnypor, tänker jag möjligen.
    Allt vi behöver till tvätten ryms i en korg ovanpå tvättmaskinen.
    Tvätt i skåp skulle jag nog bara tycka var krångligt :), hade jag en så stor och fin tvättstuga som Petra skulle jag ha de i korgar mot en vägg.
    Men det kanske blir annorlunda när man är många. Vi är ju bara 2 🙂
    Köket däremot, skulle jag önska mer förvaring än vad vi har idag.

    1. Ja, man har väl olika behov helt enkelt. 😊 Vi har tex krukor och vaser i skåp i tvättstugan, likaså lakan, handdukar, gardiner, plus att vi har både hund och kaniner och förvarar deras mat, vovvens handdukar, koppel osv i tvättstugan. Plus regnkläder, gympapåsar och sådant man inte alltid behöver ha framme, men som ska vara lättillgängligt. Vi har en helvägg skjutdörrsgarderob i vår tvättstuga, men tycker alltid man behöver mer förvaring. Men är ju väldigt stor skillnad på om man är två eller sju i ett hushåll. Dessutom föredrar jag stängd förvaring, tycker det blir lugnare för hjärnan. Men tvätten har vi som du skriver, i tvättkorgar efter väggen. Men hade som sagt gärna gömt tvätten i skåp! 🙈

     1. Jag fattar 😅🥰 då flrstår jag att det är drömmen 👌🤗 tack för att du svarade.

  2. Vi har också mycket förvaring i tvättstugan och har aldrig haft problem med att fylla ut skåpen. 🙂
   Lakan, dukar, handdukar, allas träningskläder (grovingången är i källaren för de som har tränat, ridit mm). Ja allt sånt som behöver förvaras nära tvättmaskin eller sånt som hör till ”huset”.

  3. Tack snälla! Men OH JA att man behöver! Vi behöver såå mycket förvaring i vår familj. I skåpen tvättstugan har vi tex: ex antal dukar och servetter, kuddöverdrag, olika rengöringsmedel för allt möjligt, verktygslåda och skruvdragare, skofixlåda, allt möjligt bös som batterier, glödlampor, sladdar, tejp, sygrejer osv osv. Bra att det funkar som terapi för dig! Som att, mer motsatt effekt på mig:)

 3. Jättefin tvättstuga!
  Jag har också en del skåp i tvättstugan, där förvarar jag bland annat gardiner, sängkläder,dukar m.m.

 4. Jättefin tvättstuga och jag tycker det är både snyggt och praktiskt med mycket lådor. Undrar var du köpt tavlan, så cool!

 5. Din tvättstuga är to die for! Min är hemsk och prioriteras aldrig 🙁 Hade jag haft en sådan fin tvättstuga hade jag bott i källaren. Allt som oftast bästa inspo:n här. Utan dig hade jag aldrig hittat Bobo Wallmanssons underbara konst. Har en bybobo på väggen som gör mig glad varje dag!

 6. Vill göra om vår tvättstuga och tycker er är typ facit!

  Pasta och mjöl håller i evigheter.

  1. Tvättkorgen är från House Doctor, för flera år sedan. Men den kanske finns att få tag i någonstans. Rätt dyr har jag för mig att den va.

 7. Pasta köper (köpte) man ju på sig just för att det håller länge… annars ingen vits att ha i nödläge:)

 8. Älskar vår förvaring i tvättstugan! I skåpen har vi handdukar, sängkläder och extra täcken och kuddar.

 9. Din tvättstuga är ju bara sååå fin, har den som inspo till min som ska få sig en liten makeover snart!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg