VABBAR VIDARE

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Dagens (nyduschade) hemmajag! Herreguuud vad jag har saker nu som jag borde göra men hej här hemma är jag alltså. Vabbandes i en oändlighet känns det som… Sen så har jag fått avboka tid hos frissan och nej det är ju absolut ingen panik med en sån sak så klart  men ni vet känslan när man ska iväg lov och semester, man vill ju liksom fixa lite sånt också. Nu finns det ju ingen tid längre givetvis (och är du en duktig frisör och har en tid på lördag så hör gääärna av dig<3)  Annars får väl Lolo klippa av mig lite toppar, hon är ju redan allt möjligt här hemma! (som fotograf på dessa pics som hon tog nyss innanhon försvann ut igen och ni anar inte vad den ungen håller på jämt. Ja jisses, borde börja med typ stand up, de andra bilderna blev bara suddiga asgarv liksom:)

.

Sen så håller jag ju verkligen med så många andra av er att det som var bra med pandemin var alla fantastiskt mysiga och snygga loungekläder som kom. Hemmamodet som numera fungerar ja i princip överallt och man vill ju liksom inte sluta nu heller inte sant:) Hittade ett riktigt fint set i boucle som jag stormtrivs i, precis så där perfekt gosigt och väldigt mjukt och lätt och ha på sig (och inte för varmt)

.

.

..

Tur man har en superproffsig italiensk kaffemaskin som brygger världens godaste kaffe när man fått sova 3 timmar per natt ungefär i ungefär en vecka, zzzz…. (den är från DeLonghi) Många koppar blir det!

.

.

.

Vill ni ha samma som jag så finns precis lagom boxiga sweaterpants här (jag har strl S) linne i boucle här (jag har strl M) och hoodie i boucle här (M på den)Finns att köpa matchande myspysset till barn också här, sååå gulligt

.

..

.

Tack såå himla mycket för alla råd gällande öronvärk på barn. Har varvat Ipren och Alvedon här och sprayat sånt öronmedel från apoteket i öronen. Ingen feber iaf och Moje är piggare idag och har inte alls lika ont så jag hoppas att det har vänt nu. Ska försöka få tid imorgon iaf för att checka öronen innan resan så att det inte är något mer allvarligt (med tanke på flyg och bad etc).

.

.

Nu får ni ha en fin fortsättning på den här  mycket höstiga torsdagen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg