SKÅL FÖR HÖSTLOVET!

.

Yeeeey hurreeey nu skålar vi in höstlov här minsann för from idag är det ledigt och semester! Sol, resa, värme och bad väntar runt hörnet och ja det verkar verkligen som att alla är friska också, pjuuuh. Längtar massor och det ska bli så mysigt att komma iväg. Men lite till är vi hemma och då korkar vi upp bubblet för att kika ingång det hela! Detta är vårt favoritbubbel som vi alltid köper med oss när vi varit på landet nere i Frankrike. Såå jäkla gott faktiskt (smarrigare än de stora Champagnehusen om ni frågar mig och prisvärt och snyggt förpackad Yes flaskan spelar också in eller hur:) Champagneglasen är mammas snygga Nobelglas som jag snott i typ 10 år (skäms lite för det, förlåt mami) Festligaste lyxigaste glasen som finns hur som helst!

.

..

..

Så har jag varit hos frissan idag hurra! Fick en tid direkt via Bokadirekt (ÄLSKAR btw Bokadirekt – använder ni också den appen när det gäller naglar och fotfix etc? Alltid ute i sista minuten nästan och då är den helt oustanding) Cyklade hur som helst ner till Salong Johnas vid torget och söta Felicia som gjorde mig lite blondare, kallt beige med ett djup i botten och fixade en gardinlugg och fräscha toppar i ett nafs. SÅ bra och SÅ nöjd.

.

.

.

 

Kvällens middag blev en hit! Massa vitlöksfrästa pilgrimsmusslor och jätteräkor med riktigt krämig sparrisrisotto. Mumsfillibabba.

.

.

Nu ska vi kika på Solsidan här men ha en riktigt mysig fredagskväll nu alla!

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “SKÅL FÖR HÖSTLOVET!

  1. Du blev superfin i håret! Och maten ser supergod ut, slurp! Älskar räkor, pilgrimsmusslor och risotto. Kan ju inte bli mer än en hit tillsammans! Lägg gärna upp recept, blev hur sugen som helst nu! Önskar er en trevlig resan, hoppas att ni får ett härligt höstlov!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg