HALLOWEEEEEN (OCH VINN PRESENTKORT PÅ INSTA)

,

Moje – Vålnaden! Hur ruggig som helst, eller???:)

.

Ja det blir inte något jättefirande här hemma idag (och yes det är väl egentligen imorgon) men lite ändå! Man märker att det är idag det firas här i Sverige iaf för vi har redan haft ett par besök här på gatan i stan av sockersöta läskiga små monster och häxor och nere på stan var det verkligen all in idag med ansiktsmålningar och stökig dekor och spöken och jippo för kidsen. Älskar vår lilla fina trevliga stad, den är precis så lagom enligt mig! (och ja jag skriver lilla stad för cyklar man  rakt igenom city på mindre än  5 min är det ju ingen storstad även om kommunens antal innevånare är rätt högt. Rikligt med riktigt bra mysiga restauranger och trevliga kaféer  och Sveriges häftigaste hotell finns bla här i Gurkstan!

.

..

.

Läskigt SÖT vålnad. Väldigt pepp på semester och jag har packat lite Heloweenöverraskningar som han inte vet om… Packning pågår förresten för fullt här just nu, också bland det tråkigaste jag vet. Kan för mitt liv inte förstå er som gillar att packa?? Hur kan man??? Blir ju alltid för mycket och för tungt, omöjligt att veta exakt vad man vill ha med och vad man kanske ha anvädning av… Jo det är coolt, svinballt och världsvant att bara ”jag slänger väl ner något, packar alltid lätt” men tyvärr är jag inte sån. Jag slänger i ALLT och får plocka bort hälften för att väskan inte går att stänga sen…

.

.

.

Och vet ni vad! Apropå Gurkstad och V Ä S T E R Å S – på insta har jag just nu en tävling där ni kan vinna detta presentkort laddat med hela 4000 kr att shoppa tex ett par Chloésolisar på Synsam för eller shoppa senaste snyggklänningen från By Malene Birger på butik Frontrow eller lyxkrämen på Kicks! Eller kanske barnens julklappar på Leklust eller vinterkläder på Polarn & Pyret! Funkar också bra till att dricka och äta mumsigt på favvrestaurangerna Kajplatsen, Marcel P och Hattfabriken tex Så in och tävla med er ni som vill!

.

.

Ha nu en riktigt härlig lördag girls!

,

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg