ÖGONSKUGGETIPSET

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

..

Sorry detta är ett föreställt inlägg då jag är ute och reser (eller ja än så länge bara på Arlanda) men det är ett bra sådant för nu ska ni fåt tips på något som jag tycker är rätt svårt när det gäller make-up och det är ögonskugga. Vilka färger passar man egentligen i? Vilken ögonskugga är mest hållbar? (Alltså hur många har man pajat egentligen? Hatar när en skugga i en palett gått sönder, då slänger jag hela alltet) Vilken har bäst pigment? De flesta bättre paletter är ju rätt pricy och har 4-5 st skuggor varav man kanske egentligen önskar två… En  eller två är fel och då måste man köpa en till.  Och jag vill inte köpa en skugga ”en och en” utan vill ju ha just en palett så det blir lätt och smidigt att använda och inte hela sminknecessären är full av skuggor. Jag har provat många märken och har nog nu hittat the one och den är dessutom extremt prisvärd. Lagom stor men många snygga sköna kulörer och  de flesta inte glittriga. Man får ju se upp med det glittriga när man är 40 plus. Det där härlig sparkliga lägger sig gärna i lite linjer nämligen och så blir ögat  tungt och trist. Jag har dock lärt mig att lägga liiite highligter/ljus glitterskugga precis mitt på själva ögonlocket för att öppna upp blicken. Väldigt effektfullt – prova gärna det!

.

.

.

ÄLSKAR de här färgerna, passar både till vardag och fest! Går att vara väldigt neutral sminkad och även att ta i med härliga lila-rostiga-bruna färger. Lägger alltid en ljus skugga över hela ögonlocket och även lite i yttre och inre ögonvrå. Sen till vardags en lite pudrig rosa strax över med mjuk borste. Favoritborstarna till ögonmakeup har jag köpt i ett lyxigt set från Sigma här, jättesköna att jobba med. Rea med 20% på många härliga Sigmaborstar nu så det är ett tips

.

.

.

NYX paletten (också med 20% off) i Warm Neutrals hittar ni här. 

 

.

Fin söndagskväll nu alla härliga!

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “ÖGONSKUGGETIPSET

  1. Fint på dig!
    Jag köper hellre 1 ögonskugga som jag gillar än en hel palett. Oftast är det bara 1 som jag gillar iaf.
    Hoppas ni har en härlig resa nu 🙂

  2. why you try to look like teenage and it is not help (your plastic tricks, look like klown or halloween monster (your smile is like mosters smile and face look like it not real skin) so sad and your children don´t get right vision what is good and what is bullshit

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg