LOV I NERJA

.

Åh nu är vi nere i Nerja och checkat in detta fantastiskt mysiga hus som vi har hyrt här! Helt perfekt stort (fyra sovrum) och jättefräscht och bara en liten prommis ner till beachen. Skulle vi ha ett eget ställe här så skulle jag vilja ha det typ exakt så här, perrrfekt.

.

.

Hola vänner!.

.

Loooong time! Förlåt för tyst i ett par dagar men alltså det har varit lite intensivt här haha! Men flygresan ner gick bra, trots att vi hamnade i ett mindre kaos på Arlanda i förrgår morse. ALLA som var där skulle visst flyga med just SAS och det typ samtidigt och köerna var låånga. Trots att vi bodde på Arlanda Clarion och var ute i GOD tid (ovanligt för att vara jag men H har ju alltid stenkoll) så kom vi inte igenom security förrän typ en kvart före take-off. Lite småstressigt var det att bara stå och se klockan i ticka! Glömde dock bort flygrädslan där pga stress och det var ju bra iaf:)

.

.

.

Sen kom vi ner till att underbart soligt varmt Spanien och togs emot av svärisarna som bjöd på en riktigt härlig middag i huset. Bästa svärisarna har jag! ..

...

.

Älskar min ståväska som fick följa med! Från By Ponsa (man kan välja sina egna intialer och färger, sååå snyggt) Precis lagom stor att följa med både på stranden och på en tur i byn.

.

.

.

Den här salladen Viatnamese nere på Playa & Sol Lounge åt jag flera gånger förra höstlovet när vi var här och det fick det bli igår också, den är aaamazing. MUMS

.

.

.

Igår hade vi sen beachhäng med ett gäng vänner från Småstaden och hade det hur härligt som helst! Massa glada busiga barn men idolen Lolo hade stenkoll. Så glad att Lolo ville följa med på denna gång! Man får verkligen be på sina bara knän typ numera för att få med henne på lite solsemester <3

,

.

.

Bra fint faktiskt att fly från höstrusket ett tag! Klickade hem en ny långa broderad strandskjorta och skor från Zara innan vi åkte (bikinin är från i somras)

.

.

Nu ska vi fortsätta med vår lill-lördag här (är alldeles mosig här efter strandhäng) och nu blir det hopp in i duschen för att fräscha lite inför kvällen!

.

.

Önskar er en fortsätt din onsdag så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “LOV I NERJA

  1. Fantastiskt hus! Förstår att ni trivs. Går huset att hyra någonstans, på airbnb eller liknande?

  2. Ser dock lite grått, blåsigt och kallt ut? Men är ju alltid trevligt med miljöombyte. Du har säkert gott om fina sommarkläder i din garderob redan att ta med på resan! =)

    1. Det är så fint här nu! Soligt och ca 24 grader idag, kommer lite vind ibland och moln men sommarkänslan är på topp🤩

  3. Tänkte precis på samma sak… Nyfiken vart man hyr huset någonstans? Ser underbart ut. Njuut och det verkar som öronen höll för flygresan.

  4. Meen så fiint hus och vad härligt med värme några dagar☀️ Hoppas ni får en härlig vecka🏖
    Stor kram

Comments are closed.