FUNDERAR PÅ NY FÄRG HEMMA!

REKLAM FÖR AROS MÅLERI

.

Pics från vardagsrummet hemma och jag är SÅ himla nöjd med alla nymålade snickerier, tak och väggar som gjordes för ett år sen! Så fint målade av bästa Aros Måleri (och Målar-Lisa)och nu är jag sugen på att ta tag i ett nytt projekt nämligen övre hallen… Är full fart med att kika på härliga kulörer som skulle passa, vill ha något mjukt lite krämigt och som smälter ihop med alla andra rum, viktigt för helheten. Jag vet inte hur det är med er men jag ÄLSKAR känslan av nymålat eller nytapetserat. Doften och finishen ni vet gaaaah, gör mig typ lycklig!:)

.

Jag har sett att Aros Måleri nu annonserar i VLT (Västmanlands tidning) och sociala medier om deras tapetkampanj där de bjuder på tapeter från kollektionerna Borosan och Decorama när man anlitar dem (Ta gärna en titt på deras proffsiga brandningfilm här!Kan verkligen varmt rekommendera dem och jag nöjer mig bara med det bästa<3

.

KRAM

.

.

.</spa

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “FUNDERAR PÅ NY FÄRG HEMMA!

Comments are closed.