N E R J A

.

Men huuur fint är det inte här nere i Nerja?? Det är ju typ nästan nypa-sig-i -armen vackert. Jo jag har haft en hel del förutfattade  meningar om Spanien och spanska solkusten – superturistigt, ytligt, platt, höga opersonliga 80-talshotell på rad, liten genuin känsla och trist mat. Sun Trip. Är ju riktigt frankolfil och tänkte typ att södra Spanien är som ett torrt öken-b-france:) Jo en hel del man ser är ju ut lite så men Nerja är sååå rart, varmt, vackert, lugnt och liksom gyllene. En riktig pärla. Runt 300 restauranger och man kan äta hur gott och fräscht som helst. Absolut är det mängder med svenska turister men det är liksom på ett dämpat charmigt sätt! Inga stora hotell eller höga hus utan på bergen klättrar ytterst välskötta små semsterhus och inga nya får vara högre än 3 våningar. Allt går i samma ton och allt passar liksom ihop  och ALLT är välskött och puttnuttigt och genuint. Spaniens Torekov liksom:)

.

.

.

Pics från väldigt kända utsiktsplatsen Balcon De Europa mitt i Nerja! En bit där bortom havet ligger Afrika.

.

.

.

En perfekt lagad krämig risotto med gambas till lunch i skuggan

.

.

.

Älskade ljuvliga goa höstlovsungar<3 Vi njuter verkligen av värmen och maten 100%, höstlovsresor är ju typ det bästa (Jaaa det är som svensk sommar här nu, någon skrev att det skulle vara 14 grader och regn men nä, mer 25 grader och SOL på dagarna. Underbart!)

.

Nerja är mycket lugnaret än Marbella tex inte lika hippt och posh och hetsigt. Är Marbella St Tropez så Nerja Antibes för mig. Passar mig perrrfekt

.

.

 

Tokgillar min omlottklänning med leoprinmt (omlottklänningar är ju det skönaste) och vill ni ha samma så hittar ni den här 

(Lolos och Beas klänningar har jag köpt på Zara)

.

..

.

Nu har vi precis landat hemma här igen efter en heldag på stan och ska ha lite fredagsmys framför Idol här i huset men vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “N E R J A

 1. Men du måste skoja. Förlåt men hur kan man dissa ett land så. Har du varit i balearerna??? Ibiza? Mallorca, Menorca? Formentera? Mandrid? Barcelona? Magiskt alltihop. Varit i Frankrike mycket. Otrevligare människor får man leta efter. Nej. Bra att du är där nu och får en positiv bild.

 2. Vi har ett hus vid gränsen mellan torrox o Nerja, älskar att vara där😊. Har ni varit på utflykt till Ronda? Jättefint och jag tror det var Denise Rudberg som skrev en deckare som utspelade sig där.

 3. Härliga bilder från vackra Nerja.
  Älskar Spanien och har bott i Salou och Marbella på fastlandet men också på Mallis och Gran Canaria. Öarna är vackrast tycker jag, Mallorca har många magiska platser men Ibiza tog mitt hjärta, och Formentera, herregud så härligt det är där.
  När jag bodde i Marbella (som inte är jättefint tycker jag) så åkte vi till Tarifa lediga dagar och där är superfint (Valerie har bra tips), och Ronda som ovan tipsade om här är häftigt.
  Finns så många otroliga platser kring medelhavet, i alla länder.

  Ha en fortsatt lovely semester!

  1. Så enig. Lollo har verkligen NOLL utstrålning… Familjen Stiff är detta. Får noll känsla av härlighet över alla era bilder. Nakenbild på sig själv insmord i OLJA på en säng, come on. Patetiskt.

   1. Har läst bloggen länge men aldrig kommenterat tidigare, men nu kunde jag inte låta bli. Seriöst Lena, att som vuxen sitta och kommentera en tonårings utstrålning. En tonåring som säkerligen läser bloggen och påverkas av kommentarer och elaka påhopp. Om dina åsikter sårar så håll dem för dig själv. Har du inget snällt att säga så håll truten….vänligen men bestämt!

   2. Lena, det bor så mycket elakhet i dig och jag fattar inte hur det är möjligt?! Vad får du ut av att skriva så där? Vad vill du uppnå? Skäms på dig människa

   3. Hur gammal är du människa? Har du barn själv? Hur i hela världen kan du skriva så? Du får tycka precis vad du vill men att skriva det gör man inte. Har du någon aning om vad det kan göra för ett barns självförtroende och självkänsla? Berätta gärna hur du tänkte.

   4. Jag brukar inte kommentera, men nu kan jag inte vara tyst. Till Lena: tycker du bara ska hålla käften och krypa tillbaka till din håla och stanna där!

 4. Åh vad mysigt att se dina bilder! Vi var precis på samma ställe som er, fast i slutet på September. Vi bodde på Paradoren, superfint ställe med hiss ner till stranden. Men jag känner igen alla bilder du tagit, så mysigt ställe.

 5. Du och din familj är helt bedårande. Vackra och härliga allihopa!! Ni bjuder på bilder från er fina resa och inspirerar till att göra mysiga saker tillsammans med familjen. Ni gör mycket gott och vi är många som är tacksamma och önskar er allt gott.

Comments are closed.