MORGON & KVÄLL PÅ CASA CORRIENTE

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

 

.

Utsikten på morgonen från vårt sovrum här i hyrda hus som heter Casa Corriente! Längtar inte jäättemycket hem till svensk november just nu faktiskt:)

.

.

.

Varje morgon springer jag (själv, H har fått en ryggskada) minst 20 min och det är bra jobbigt, iaf åt ena hållet eftersom det är så kuperat här i Nerja. Imorse blev det en tur upp mot berget så fick jag nedförsbacke hem. Bra musik i öronen (Cold Heart går på repeat) och lycka! Sen hem och snabbduscha och på med bikinin för att göra en kort uppdatering på nätet och e r. Saknar er men det är ju semester och full fokus på att bara njuta av Spanien och barn och svärisar när vi är i huset. Här är jag exakt just nu i vårt fina sovrum med egen balkong

.

..

.

Så lite pics från igår kväll och huset ni ser bakom mig är alltså där vi bor nu! Blev en prommis till en spansk restaurang i närheten med vänner (visade sig att någon hade bokat bord på en restaurang i Marbella och inte där men det löste sig haha;) Kyligt på kvällarna så då passar en varm skön stickad klänning perrrfekt. Älskar stickade klänningar!

.

.

.

Min figursydda klänning hittar du här. Lika fin med kilklack i Spanien som i Sverige med höga stövlar till! (jag har strl 36 och den är rymlig)

.

.

Nu – på med strandklänning och en söndagslunch på playan!

.

Ha ne härlig dag alla!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MORGON & KVÄLL PÅ CASA CORRIENTE

 1. Oh, jag blir sällan avis men nu känns det nästan så. Vilket paradis och vilken skillnad från november här i Sverige. Jag längtar också efter solsemester men det blir nog först nästa år.

  Supersnygg klänning, fin färg på dig.

 2. Så härligt ni har det och klänningen är jättefin! Själv njuter jag av hösten med de vackra höstfärgerna och har inget behov av att komma iväg till varmare breddgrader.

 3. Hej,
  Jag är mycket intresserad av din kosthållning. Du är så snygg och klädsam i alla kläder. Samtidigt som Du verkar äta även onyttigheter. Gör gärna ett separat inlägg om ämnet.
  Jag är även stort intresse av behandlingar.. även om en del skriker hysteriskt. Konstigt när branchen bara ökar och var och varannn kvinna gör ingrepp. Jag har själv bokat mig för ett trådlyft innan jul och undrar om det är den behandlingen du gjort vid käklinjen? Isf med mycket lyckat resultat. Kul att följa en kvinna som delger och bryr sig om sitt utseende.
  Tack på förhand Mvh Nina

  1. Håller med dig Nina! Både att P är snygg och att ett sådant inlägg hade varit välkommet.

 4. Jag håller också med dig Nina!
  Har du Nina kollat upp om trådlyft ordentligt? En väninna till mig har gjort det för ganska länge sedan men är fortsatt missfärgad på käken, lite blåaktig ton. Vill inte skrämma dig, bara i all vänlighet ge dig info så du kan kolla upp det innan. Det är kanske ovanligt, jag vet inte.

Comments are closed.