FINA FRIGILIANA

.

Si det ljuva livet fortsätter här på Costa del Sol! Men snart är vi också hemma i Sverige och nä jag längtar inte jäättemycket. Fått pics på snöiga Småstadsgataor och rapporter om ishalka, brrrr. Skulle kunna sitta här nere hela vintern vid ett bord i solen uppe i bergsbyn Frigiliana och mumsa magisk paella bland apelsinträden. Penisonärsvarning? Javisst, de har det ju fantastiskt bra här nere gamlingarna på solkusten! Avis. Billigt som bara den är det också, en smarrig lunch kostar ca hälften mot där vi har vårt sommarställe i franska Normandie (eller hemma) Vi äter och mumsar i oss som tokar haha, alltså god mat är ju LIVET

.

,.

.

Frigiliana är en liten underbar gammal bergsby ett par kilometer från Nerja. Gränderna är sååå smala och den gamla markstenen så sliten så nednött så den är hal som bara den när man ska nerför (Såg flera stackars turister som föll så man får hålla i sig!) Hur vackert är det förresten inte med stora apelsinträd??

.

..

Nu ropar de ute på mig vid poolen här så jag ska kila ner och se vad de vill innan dagens löp-pass!

.

Ha en finfin tisdag alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “FINA FRIGILIANA

  1. Så skönt och härligt ni har det! Nerja och dess omgivningar står högt upp på min önskelista. Njut av värmen och solen för här hemma är det kallt och regnigt. Kram //Tina

  2. Underbar semester!Underbar zebraklänning! Snälla länka, eller vart kommer den i från. Tack!

Comments are closed.