SVART FUNKAR VERKLIGEN ALLTID

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Jag igår kväll hemma vid poolen på Casa del Corriente! Vrålhungrig och redo att gå ut och äta en av de godaste middagarna jag ätit nere på byn (fast det visst jag ju inte då att det skulle bli:)

.

.

Heeeej vänner från luften!

.

.

Just nu sitter jag här på vårt SAS-plan på väg hem och mår faktiskt riktigt toppen här uppe i luften! Fått en god lunch och druckit lite bubbel och kikat på finalavsnittet av Bachelor medans Moje är supersoft med sitt bredvid mig (spel, pizza och godsaker funkar alltid liksom;) Måste ju säga att killarna valde rätt tjejer till slut eller? Så himla gulliga och fina, de verkar ju verkligen kära på riktigt  (iaf Sebastian:) Sällan jag känner mig så avslappnad under en flygtur, skönt:)

.

Ja nu är det hem till kalla Sverige och att gå all in på adventsmys. Kommer kanske inte sätt upp adventsljusstakar det första jag gör kanske men mer utebelysning ska shoppas och sättas upp i träd och buskar och så ska det bakas juldoftande godsaker! Bakningens tid är HÄR. Har sett flera mysiga juliga bull och kakrecept jag måste testa den senaste tiden, mmm. Så himla mysig tid denna som är fram till julafton, det är verkligen min grej. Har fixat storstäd också hemma idag så hur fint ska det inte bli att komma hem till ett skinande rent hem!llängtar. Tända en sprakande brasa och krypa upp i soffan i myspysen under en filt och kanske prova årets Blossaglögg ikväll (Någon som testat?)

.

 

..

.

Svart är verkligen världens bästa färg när det kommer till kläder! När jag packar för semester, vilket jag ju inte tokälskar, så försöker jag alltid att kläder ska gå ton-i-ton och matcha och som man kan använda ihop. Denna semester blev det mycket beige, vitt och svart och det funkar ju alltid. Vit linneskjorta, svarta kjolar och byxor, några toppar och sköna lätta klänningar osv. Den här outfiten från igår älskar jag och är väldigt jag! Enkel som bara den men funkar jämt. En tight svart urringad ballerina top finns alltid i min garderob och så en lång lite svassig kjol som faller rakt och fint. Ett par svarta klackar så man kommer upp en bit (både stövlar eller sandaletter funkar)  bling i midjan och i öronen så är man klar! Kjol hittar du här och top här (Jag har strl 36 i båda)

.

.

Jamen då ses vi väl hemma i kylan och i Småstaden igen! Ha en fin lill-lördag nu<3

.

.

KRAM

.

.

Psst. Sen du ”Lena” som tycker att du får uttrycka åsikter om ett barn, hur är du funtad? Du får jättegärna berätta och förklara för jag har verkligen NOLL förståelse för din sort. Som jag skrivit tidigare, hoppa jämfota på mig om ni nu känner att ni måste för ur er.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “SVART FUNKAR VERKLIGEN ALLTID

 1. Så skönt att komma hem till ett rent hus. Det försöker jag alltid se till när vi åker iväg att det är någorlunda städat så man inte kommer hem till ett stökigt hus. Värsta känslan ju när man är trött efter en resa. Outfiten är superfin!

  1. Does it really matter to you? I’m sure she had more than three outfits with her. Why do you read this blog and how do you do?

   1. Was Tina writing to you? No, she was laughing at Petras false and little bit sad advertising. Sad part is that she thinks so little of her readers. They are not stupid, so why pretend to like Lindex or Ellos clothes. She would’t wear them anywhere outside her house or yard. Always much more expensive brands.

 2. Härligt ha bilder, vädret hemma är lite annorlunda men nu ser vi fram emot advent och jul. Var tvungen att gå tillbaka i inläggen när jag läste vad du skrev, man blir verkligen beklämd att läsa sådana elakheter. Allt verkar så enkelt vid en skärm men man undrar ju hur man är funtad när man känner ett behov av att skriva av sig på det viset.

 3. Hei, får virkelig lyst til å dra til Nerja🌹nydelig🌹hvordan er Zara klærne/kjole ( dress ) i størrelsen?

 4. Hej Tina och Stina
  Nu stoppar vi in era kommentarer till fikabordet på jobbet – sitter ni verkligen framför någon person och säger de sakerna ni skriver på nätet?
  Gör narr av någon pga var dom köpt sina kläder?
  Blir lite upprörd över att du måste påminna om att advent är om 2 veckor – får man inte pynta innan dess?, vad händer om man gör det?
  Blir om och om igen så förundrad över kvinnors ton bland kommentarer.
  Jag skulle skämmas ihjäl om jag fick reda på att någon i min närhet framförde så nedvärderande/raljerande åsikter mot någon annan.
  //HC

Comments are closed.