PRICKIG FREEEDAG

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Idag, denna soliga vackra sköna fredag, glider jag runt i prickigt! Moje är hemma och ledig för att han så gärna ville det och vi har mest bara hängt jamasarna och spelat spel och tittat på film och myst. Tror det blev lite väl intensivt att komma tillbaka till föris igår efter 10 dagar borta så vi får mjukstarta lite igen. Så har jag packat upp paket och fotat till en del samarbeten, man får passa på när solen skiner! Man förtränger ju det här med LJUSET, eller brist på det, och fotandet! Herregud vintersäsongen är bara såå dryg på det sättet. Nog det som är jobbigt med vintern egentligen, att det blir så helskotta mörkt eller vad säger ni? Iskyla, massa tjocka kläder och skotta metervis med snö står man ju LÄTT ut med om det bara hade varit ljust och härligt:)

.

.

.

Efter att sett ut som ja hejkomochhjälpmig med ananastofs på huvudet och mjukaste onepiecen hoppade jag hur som helst in i duschen för ett tag sen och fixade mig fredagsfräsch! Vill alltid vara fin på helgkvällarna och när H kommer hem blir det bubbel och skaldjur. Mysigt mysigt<3 Gillar ni förresten min nya prickiga blus lika mycket som jag? Med vida puffiga ärmar och lite transparent så där. Finns här. (Byxorna jag har på mig är tvärsköna och finns här)

.

Hoppas ni har en fin mysig fredag ni med vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “PRICKIG FREEEDAG

  1. Gillar prickigt, snygg outfit! Avis på dig som har härlig semesterglow nu i mörka november, håller med om bristen på ljus…ha en fin helg nu! Kram

  2. Köpte dom byxorna för någon vecka sen! Så perfekt passform och äntligen en lång modell!

Comments are closed.