JUST SÅ DÄR SOM MAN VILL

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Tycker ni som jag att det knepigt det här med foundations? En hel vetenskap faktiskt. Man ska ha perfekt nyans, så klart, så ska det vara så där lagom täckande. Inte för tjockt, inte för tunt. Man vill ju dölja lite ojämn hudton och ev småskavanker men inte ha en täckande mask i ansiktet. Se så där fräsch och lystrig ut i huden, typ osminkad fast med make up på! Sen så vet ju alla som är 35 plus att då blir det ju verkligen ÄNNU knepigare att få till en foundation pga små linjer och större porer osv. Jag har ju en hud  som jag smörjer och grejar med och ofta så känns det som att det är svårt för vissa foundations att smälta in. Att den liksom lägger sig ovanpå huden och  ibland tom rullar runt på ytan (har ni upplevt samma?) Sen så avskyr man ju när en foundation lägger sig för pudrigt i porer och kletigt i linjer…

.

Nu har jag hittat en rätt himla fantastisk foundation faktiskt. Alltså riktigt så detta är ett supertips. En som är tokenkel att arbeta med på huden och som har den smidigaste förpackningen. Den heter Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact Foundation från Shiseido (puh:) och jag har färgen 310 Silk. Så snygg naturlig  färg som ligger i en våt svamp och som man duttar på huden. De är ljusaste foundation är väldigt ljusa i färgerna så jag rekommenderar att man kikar på de mer medium/mörkare kulörerna.  Nu med 25% off så paaassa på.

.

”Detta är en foundation som synkroniserar sig med huden för att ge fräsch naturlig finish som varar i 16 timmar. Med sin ActiveForce teknologi hjälper den också din hud att motstå värme, fuktighet och rörelse.Ger en medium, byggbar täckning. Bara att dutta på för att få den perfekta felfria huden med en viktlös on-the-go applikation. Fyller inte porer eller fina linjer”

.

.

..

Sen så vill man ju ha den där superlättarbetade bronzern också. Som ger bra med färg som man bygger upp med lätt borste men inte är f ö r pigmenterad (svårt) och inte f ö r pudrig (kakigt ni vet) eller glittrig.  Hittade denna MAC Cosmetics Bronzing Powder i färgen Matte Bronze som är precis så och är supernöjd. Sen så krämrougen med den där ultimata fräscha färgen (har spanat på SJP perfekta rosiga rouge i nya uppföljaren till SATC) Denna är f a b, också ultralätt i konstansen och riktigt lätt att applicera med fingrarna. Skir med lite glow, mummakardemumma. Heter MAC Cosmetics Glow Play Blush och jag har färgen That´s Peachy.

.

.

Sen så är jag så himla nöjd med att jag äntligen slutade med fransförlägning i somras. Sparar pengar och kör med fransnäring istället! Fransarna mår prima och ögonen mår också mycket bättre (jag fick ju så svullna trötta ögon av limmet. Fattade jag inte då men nu har jag inga påsar under ögonen längre och inte lika tunga ögonlock. Ser mycket piggare ut) Jag använder XLASH Pro och just nu är det 20% 0ff! Sen till sist vill jag tipsa om den bästa mascaran också. Sensai Mascara 38°C Volumising Jaha tänker ni, varför är den såå bra? Jo för att 1. Den är lättapplicerad med en tunn böjd borste. 2. Ger bra med färg och snygga fylliga fransar! 3. Den sitter som BERGET. Alla andra vattenfasta mascaror har kletat av sig på mig men inte 38°C. Hamnar aldrig under ögat. 4. Den är sååå lätt att tvätta av. Räcker med 38° varmt vatten så smular den liksom av (inget svart klet över hela ögonlocket) Lovely. 5. Irriterar inte mina känsliga ögon öht.

.

 

..

.

Så det fick bli dagens inlägg – make-up tips. Och hur fräsch & soupercool är inte SJP i nya And Just like That btw? (Photocred Pinterest/Janet Mayer/Startraksphoto.com) Äälskar hennes stil. Nu – ännu ett sprillans nytt avsnitt AJLT på HBO Max!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “JUST SÅ DÄR SOM MAN VILL

  1. Hej! Jag ska till Västerås i helgen och skulle vilja äta lunch på något trevligt ställe. Har du några tips? 😀

    1. Jadå! Marcel P, Kajplats 9, Chamberlain på Hotel Steam eller Hattfabriken skulle jag besöka. Välkommen till Vässan<3

  2. Hej! Blev fundersam gällande nyansen på foundationen. Du skriver att man ska gå på dom mörkare nyanserna och att du har 310 Silk. Ser att Kicks säljer denna och där är denna nyans märkt med 130 vilket då ser ut att vara en av de ljusaste. Kan vara värt att nämna då det kanske rör sig om en felmärkning.

    Ska oavsett vilket testas 😊 Ha det gott

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg