SNYGGT MATT & LJUVLIGT DOFTANDE

REKLAM FÖR PARFYM.SE

..

Tänkte jag skulle tipsa om några favvodofter igen! Så här perfekt inför Alla Hjärtans<3 Jag är ju en lite av en parfymnörd och älskar härliga lyxiga dofter. Speciella parfymer som är ja r ä t t. Mina parfymtips brukar vara väldigt uppskattade och det är ju superkul. Fler donnor där ute som vill dofta mumsigt, förföriskt, sexy och fräscht:)

Som bonus idag får ni tips på ett riktigt bra och matt läppstift från Parfym.se (Rabattkod kommer längre ner i inlägget) Det är också en fråga som ständigt dyker upp – vad jag har på läpparna. (Just nu är jag inne på just matta läppstift alla vill vi ju ha ett läppstift som inte blir kletigt eller strävt och som sitter bra eller hur?)

.

.

.

Mmmmm, vad har vi ljuvligt i en flaska här då? In love with you av Emporia Armani. (Perfekta Valentinegåvan<3) Har en del lite tyngre parfymer men det här en ny som är lite lättare utan att vara f ö r tjejig, söt eller stark. Mjuk, vaarm med fruktig körsbär och patchouli. (Är s å svag för den doften) Flirtig och härlig, Beatrice säger att den doftar som Paris! SÅ bra. Finns här.

.

.

.

Här har vi mitt nya matta favvoläpstift som jag använder flitigt – Clarins Joli Rouge Velvet i färgen Nude Brick. Underbart ( läpparna bli också mjuka och återfuktade tack vare en formula av glasört och aprikosolja) Ger dina läppar färg utan att bli för mycket! Perfekt mitt-emellan-nyans som jag tror passar de flesta.

.

.

.

Så måste jag ju tipsa om parfymen Si från Giorgi Armani om du är ute efter en kvinnlig tidlös doft som passar alla åldrar och både dag och kväll. Också en sötare parfym utan att vara stark – den är varm och fräsch. Elegant och chic. Svarta vinbär, vanilj, patchouli (oh yes) och trä. Finns här.

..

.

Parfym.se har just nu 20% på utvalda dofter och 25% på läpp- och nagelprodukter.

Med min kod PETRA5 får du 5% extra på alla kampanjer just nu. Koden är giltig tom.16/2 (Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden och ej på premium brands)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “SNYGGT MATT & LJUVLIGT DOFTANDE

 1. Åh vad jag önskar att jag klarade de dofterna. De doftar underbart gott. Dessvärre får jag huvudvärk av i stort sett alla Armanidofter. Helskumt! Vet inte vad de har i sina dofter som gör det.
  Klarar du alla dofter, Petra?

  1. Nä verkligen inte. Klarar ej av för söta dofter, typiska lite too much fjortispsrfymer ger mig huvudvärk direkt! För sött och för blommigt godisaktigt. Sen de som är liksom ”rökiga”, ojoj. Alltså de som är som en rökelse – lite dammiga så där och för orientaliska. Eller parfymer som doftar fränt och liksom surt. Doftar parfymer ist pudrigt, fräscht, tvåligt, träigt, spaigt och patchouli typ så gillar jag:)

   1. Det låter som vi gillar och ogillar samma typ av dofter. Har också svårt för det flickigt söta och dammiga, orientaliska dofter. Opium och Angel är nog värsta tänkbara om jag måste välja två lågvattenmärken. Har gjort så många felköp genom åren ska du veta.
    Ha en fin helg!

 2. Vad har du för fin klänning på dig? Läppstiftet ser jätte fint ut tack för tipset
  Ha en fin fredag❤️

 3. Är min favorit just nu ”With you”, Armani ❤️👌
  Trevlig helg! 🌷

Comments are closed.