HEMMALÖRDAG

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Jamen så blev det en sån där riktig soft hemmalördag idag! Har tvättat, vikt, städat min garderob och sorterat ut sånt som jag inte trivs med längre och som ska säljas/skänkas. Jag mår tippelitop men Mojelito har blivit sjuk (vi har nog aldrig varit så mycket sjuka som denna vinter?) och fick upp mot 40 grader inatt så det är lugn lek, måla, film och glass i stora lass som gäller. Kanske förkylning, kanske Covid men man orkar ju inte ens testa längre? Måste man ha koll fortfarande förresten? Dessutom är det ju inte det enklaste att testa och veva runt med topsar i näsan på 5-åringar, så resultatet blir nog inte helt rätt ändå.. Ja det är vl bara att inse att Covid blivit en helt vanlig influensa nu när restriktionerna är borta osv (för alla oss vaccinerade iaf)

.

..

.

Eldar i brasan & sippar gott vitt (ja man kan göra det medans man tvättar och stryker haha. Sätt på lite Jonathan Johansson tex så blir det riktigt trevligt!) Skrotar hemma i nya underbara myskläder i färgen l i l a. Älskar färgen lila just nu!

.

.

.

Lovely dysty Lila på sweaterbyxor här, stickad kofta här och underbar mjuk matchande bhtop här (måste köpa flera av denna)

.

.

Såg att ni skrev så snälla hälsningar i förra inlägget förresten, så himla gulligt när ni bara öser på med cyberlove så där helt apropå! Blev verkligen jätteglad. Puss på er (och alla er andra godingar<3) Förresten, vi lagade väärldens godaste asiatiska lunch idag som ni måste fö receptet på men inte just nu – för nu ska jag fixa lite inför mellokväll och lördagsmys!

.

.

Ha nu en riktig skön lördagskväll så ses vi imorgon igen tjejer!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “HEMMALÖRDAG

  1. Så drygt med förkylningar.. jag o sonen har varit sjuka i en månad.. ingen covid.. Men drygt oavsett..
    Om man uppvisar covid symtom ska man stanna hemma, det gäller alla., alltså vaccinerade som ovaccinerade. Finns inga restriktioner längre, endast rekommendationer.

    Krya på lille Moje

  2. Så trist med sjukdom igen. Nej man måste inte testa sig. Det är enbart vårdpersonal som ska testa sig vid symtom. Hemmakarantän gäller inte heller längre om man bor med någon som är sjuk i covid och det gäller oavsett vaccinationsstatus.

  3. A quick science newsflash: Covid ar inte influensa, influensa ar ett annat virus helt och hallet. Sa det ar fel och missvisande att saga sa att covid ar som en vanlig influensa.
    Sen ar det ju sa att SARS-CoV-2 fortfarande sprids pa precis samma satt som innan restriktionerna lattades: 1) med borjan 1-2 dagar innan symptom, 2) aven fran helt symptomfria, 3) som mest 5 dagar efter symptomstart med Omicron, 4) via olika stora droppar som beroende pa storlek kan hanga kvar i luften.

  4. Så B att skriva (gäller i alla fall för de vaccinerade). Hänger du inte med i alla debatter som går nu. Det är precis tvärtom. Du bryter ner immunförsvaret med alla vaccinationsdoser. Kroppen mår bäst av att ta han om viruset själv. Jämför Israel som har högst andel vaccinerade i landet, där dör de som flugor nu efter dos 4!!! I Afrika har man bara ca 23% vaccinationsgrad och där är smitta och dödlighet nästan obefintlig. Där har man däremot läkemedlet Ivertmectin som hjälper mot covidviruset. Säger ganska mycket!! Läs på om WEF så kanske du börjar förstå va det handlar om. Makt och pengar. Regimer som styr folket runt om i världen. Canada, Australien, Österrike, Frankrike, Nya Zeeland. Bland andra.

Comments are closed.