ALLA HJÄRTANS DAG!

.

Med min älskling på lunch på supertrevliga nya snygga Bistro Bruket i Skultuna idag!åRestaurangen är sprillans nyrenoverad och ligger bredvid Skultuna Mässingsbrukbutiken

.

Idag är det ju den 14 februari och därmed Alla Hjärtans dag! Ett onödigt kommersiellt hittepå tycker vissa och precis tvärtom tycker jag. För jag ÄLSKAR alla dagar som man kan fira och göra något extra för de man älskar – spelar ingen roll om vi firar en påsk och söta kycklingar, en skäggig tomte, skräck & pumpor, en stång klädd med björklöv, när vi äter röda havsinsekter med lustiga hattar, när någon fyller år! Bara det finns något skäl att fira så har iaf jag på. Sen behöver man ju inte tokshoppa om man inte vill, en chokladask, en romantisk lunch, ett fång med rosor är ju också ett firande. Det är ju själva LUSTEN till firande och myset som betyder något (och man ska aldrig göra något firande och uppvaktande motvilligt eller ”bara för att” för då försvinner ju liksom själva myset och ja kärleken i det hela)

.

.

.

Alltså jag blev bjuden på den godaste fisksoppan jag någonsin ätit ojojoj. Ta turen förbi Skultuna och ät den till lunch om ni är i närheten! Så lite romantiskt sött efteråt med mitt❤️

.

.

..

Jag i Skultuna idag! Och vad har jag fått för Skultunafint i påsen??

.

,

.

Ett nytt armband med kraftig länk<3 (nyhet hos Skultuna)

.

.

,

Fick även ett par nya Hooka imorse! (Bästa Runningskorna jag haft) H var så gullig att han åkte och köpte dessa igår när jag fick mitt träningsryck och gnällde över att mina gamla började bli lite slitna. En romantisk gullig Valentingåva på sitt sätt!<3

.

.

.

Själv hade jag fixat Valentinpåsar till alla mina hjärtan med söta godsaker i (Allt från bästa Lagerhaus som åter har öppnat i V-ås hurra!) och sleepmasker i silke, duschkrämer och body lotion och leksaker. Sen var det lyxfrukost imorse innan skolan i rosaromantiskt pimpad matsal (har dock inga bilder på det) med chokladfontän, jordgubbar, croissanter osv strösslat med rosblad<3

.

.

Ha nu en fortsatt riktigt GLAD ALLA HJÄRTANS DAG nu alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “ALLA HJÄRTANS DAG!

  1. Jag tycker man kan fira kärleken alla dagar. Själv ger jag nära och kära små presenter över hela året eller bara ett telefonsamtal när som helst. Alla hjärtans dag är verkligen ett ”hitte-på” för att göra handlarna glada.

  2. Så fint och inspirerande som alltid! Kram på alla hjärtans dag en dag i efterskott!

    /Hanne

    1. Det är ett stort Carl Hansen & Søn modell CH388 i laminat. Tillverkas tyvärr inte längre

  3. Håller verkligen med dig gällande firande och även Alla hjärtansdag är mysigt att fira oavsett om man slår på stort eller bara skämmer bort sina favoriter med favoritgodiset/middag/blommor.
    Kramar

Comments are closed.