FULL KOLL

REKLAM FÖR UC

..

Planerar lite nya inköp till trädgården och lite större utgifter i vår och då gäller att ha koll på vilka utgifter och fakturor man har framöver. Vill helst inte låna till såna kostnader  men om det känns absolut nödvändigt så är det bra att kunna surfa in på UC och kolla hur det egentligen står till just nu med den egna kreditvärdigheten. (Och jaha se där,  vad skönt. Den var visst så bra som den kan bli)

.

.

Kreditkollen är ju ett verktyg som UC har tagit fram för att man enkelt och smidigt ska få koll och kontroll över sin privatekonomi. Det är ett bekymmer att det går för fort och för enkelt  hos vissa aktörer att skaffa snabba lån till kanske inte helt genomtänkta utgifter. Ingen vill hamna i en skuldfälla man inte klarar att reda ut sen.I Kreditkollen kan man se över sin kreditvärdighet och hur den utvecklas över tid. Man kan även få tips och kunskaper som kan hjälpa till att förbättra privatekonomin! Det ÄR verkligen viktigt att ha koll på det här – vilka lån man har och vilka kreditkort och vilka utgifter som dessa innebär osv.

.

När man ska ta lån så kollar långivarna ens UC-Score. Vad är då detta? Ordet UC känner du säkert igen då du har fått en upplysningskopia i brevlådan när någon har tagit en kreditupplysning via UC på dig. UC-Score är något UC skapat för att det ska vara enkelt att förstå hur din riskprognos ser ut. Riskprognosen är ett mått på din kreditvärdighet och visar om du har en hög eller låg risk att få en betalningsanmärkning inom 12 månader. Har du hög riskprognos är även risken stor att du inte kommer få handla på faktura, avbetalning eller få godkänt på låneansökningar (lån som du kanske behöver om du ska köpa en bostad). Om du har en bra riskprognos är det större chans att du får detta godkänt, och du kan även använda det för att försöka förhandla dig till bättre ränta på dina lån.

.

Har du koll på din kreditvärdighet och UC-Score? Om du också vill prenumerera på eller läsa mer om Kreditkollen så kan du göra det här.

.

.

KRAM

.

.

.</span

3 kommentarer till “FULL KOLL

  1. Klänningen är jättefin! Vilken typ av sko skulle du ha till, om du skulle ha den på fest?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg